Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

all the little things

Image Hosted by ImageShack.us

evo, da zadovoljim znatiželju svojih vrlih čitatelja (potaknuta makovim: 'Btw, ne bi ni tebe ubilo da nastaviš štafetu.') odlučila sam i ja napisat pet stvari o meni koje nitko ne zna. ili zna, al da ponove gradivo :)

dakle... recimo da svatko ima neke tikove vezane za svoj izgled. obično su to, ne znam ni ja, guzica, sise, noge, trbuh, faca (?) il tak neš. al ja još od malih nogu imam tik na svoj nos. da, na tu malu hrpu kostiju i hrskavica. ne znam zašto, ali uvijek mi je nos bio najljepša stvar na meni i kada sam u 7. razredu primjetila neku grbu kako raste, tako mi je išao na živce. bila sam u stanju pipkati ga sat vremena bez prestanka da vidim jel grba narasla. freak sam, jebiga. ... hehe. šta je najbolje, onda sam prije 2 godine na badnjak slomila nos i ona grba mi je zajedno s kosti odletila u lijevo. e, onda sam pala u tešku depru, al da ne duljim, smiješno je to, što kad sam napokon skinula fixaciju i s teškom mukom pogledala u ogledalo, skužila sam da mi nos izgleda bolje nego ikad! mogla bi prodat priču da sam ga dala operirati. heh, čak mislim da sam to jednom i napravila... ah, da. tetkama iz ekonomske. a šta ću, nisam mogla odoljet, njima tako mo'š svašta prodat :) i, eto. kako život zna bit lijep :D

druga stvar... hm... mrzim bore. to mi je nešto najgore što se čovjeku desi kad ostari. znam da ima ona neka koja govori da bore nose mudrost, al ja mislim da se mudrost može nositi i bez bora :) ajde one od smijeha, još nekako. ali one oko očiju.. blaah, nema šanse. kad to dobijem, platit ću da me bodu s čim god - botox, kolagen, nešto treće... nije bitno. samo da nema bora.

treće... mrzim vodu s okusima. ne podnosim. ko se toga sjetio, uopće? voda je voda, jedinstvena tekućina, bez boje, nema specifičnog mirisa. za mene, savršeno piće. obožavam vodu. mogla bi živjeti bez onih silnih sokića i obojenih sladila. da, znam da ponekad zatrebaju za miješanje s alkoholnim tekućinama, al ja sam i tako protiv toga. alkohol je predobar da bi ga se kvarilo s nekim sokićem. ;)
aha, ja pričam o vodi, sad. e, stvar je u tome što ja ne mogu pit vodu s okusima jer to nije voda. voda je voda. ne priznajem nikakve inačice.

četvrto. jako sam realna osoba inače i ne volim ništa što ima veze s sf-om, fikcijom i sličnim stvarima. od filmova su mi najdraže drame, jer prikazuju život baš onakvim kakav je. nema nepostojećih stvorenja, izmišljenih moći i savšenih likova. za knjige isto vrijedi. to jednostavno nije moj stil, što ne znači da nije dobro. daleko od toga. ali ne uživam u tome. i ja volim pobjeći od stvarnosti ponekad, ko ne voli na kraju krajeva? ali ja to radim na svoj način.

peto... e, ovo će zvučati stvarno bolesno. kad prvi put vidim nekoga, prva stvar koju zamijetim su njegove ruke. sve na njima, oblik dlana, prsti, nokti... ako je osoba uredna, ali mi se ne sviđa, to je u redu. tu stanem. ali, ako netko ima ružne ruke koje odudaraju od ostatka tijela ili grize nokte, poludim. to mi je toliko ružno i ja o takvoj osobi nikad neću moći misliti sve najbolje. kako možeš gristi dio svog tijela? fuj, odvratno.
naravno, postoji i druga strana, kada netko ima apsolutno savršene ruke. aaah. take me :)

eto, to bi bilo to. makar sam se sad ufurala i mogla bi ovako još pet komada, al ispast će ko da se previše volim. što je istina, al ne mora izgledati tako ;) pa eto, uživajte u novim informacijama.
do slijedećeg puta, štrumfeta



Post je objavljen 20.01.2007. u 17:03 sati.