Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

FUTSAL U HRVATSKOM TISKU

SPORTSKE NOVOSTI od 16.01.07. objavile su svoj uobičajni izvještaj sa svih 6 utakmica 12.kola 1. HMNL. Na prvom mjestu nalazi se "GOSPIĆ" ispred "USPINJAČE" koji se danas u Zagrebu sastaju u SD Sutinska vrela početak 16,15 sati u 13 kolu.
Uz taj izvještaj objavili su:TONČIJU BOKANU ŠEST UTAKMICA STOP ZA PLJUSKU SUCU STRAHONJI
Disiplinski sudac I HMNL Torcide Chigra, Tonču Bokanu odmjerio jej kaznu od 6 utakmica zabrane igranja zbog pljuske, koju je prilijepio sucu Strahonji na utakmici 11. kola Torcida Chigra-Brodosplitinženjering. Ako se zna da je Andrija Bogdanović u raskoraku s upravom i ne igra, dosadašnjih devet bodova Torcide bit će teško podebljati. No, u Torcidi ipak vjeruju da će igrati u Ligi za prvaka.
( K.Mujan )

SPORTSKE NOVOSTI od 19.01.07. objavile su o predstojećem nastupu malonogometne reprezentacije na EURO 2007.
MALONOGOMETAŠI s ČEŠKOM i BiH
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u malom nogometu započele su turnirima u Finskoj, Rumunjskoj i Malti. Plasman na EP traže i naši malonogometni reprezentativci. Njihovi suparnici su Češka te Bosna i Hercegovina. Njihov kvalifikacijski turnir počinje tek 22. veljače i traje tri dana. Samo pobjednik skupine ide dalje. Inače, EP se igra u Portugalu u Portu (16.-25.studenoga). Sudjelovat će osam reprezentacija (Portugal je kao domaćin siguran), a naslov brani reprezentacija Španjolske. (dst)

SPORTSKE NOVOSTI od 20. 01.07.g. ojavile su najavu malonogometne (futsal) utakmice 1 HMNL
VELIKI DERBI USPINJAČE i GOSPIĆA
U13. kolu 1. HMNL igra se veliki derbi u kojem će se u subotu s početkom u 16,15 sati u podsusedskoj sportskoj dvorani Sutinska vrela sastati drugoplasirana Uspinjača Plamen i vodeći Gospić. To je utakmica o kojoj se već danima govori. Uspinjača Plamen igra već duže vrijeme u velikoj formi i najavljuje vrlo ozbiljnu borbu za naslov malonogometnog prvaka Hrvatske. S druge strane Gospić ima vrlo respektabilan sastav koji je u dosadašnjem tijeku prvenstva doživio samo jedan poraz. - Subotnja utakmica bit će zasigurno pravi malonogometni spektakl i zbog toga ovom prigodom pozivam zagrebačke ljubitelje malog nogometa da dođu u što većem broju i da nam svojim navijanjem pomognu u pokušaju pobjede nad velikim rivalom iz Gospića. Inače, gledateljima spremamo iznenađenje, ali ga još nećemo otkriti. Naša momčad je u jako dobroj formi što se najbolje vidjelo u prošlom kolu kad smo na gostovanju u Splitu u derbiju kola nanijeli težak poraz Ineru. Uvjeren sam u dobru utakmicu i pobjedu Uspinjače - kaže Boris Durlen, predsjednik Uspinjače. (td)

Post je objavljen 20.01.2007. u 13:19 sati.