Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjajnazvjezdica

Marketing

Uspomene

Čitam svoje stare postove. Sjećam se da sam za vrijeme pisanja jednog bila u depresivnom stanju, u kurcu kak bi se reklo. Bila sam ljuta na cijeli svijet. Ali evo, danas nakon 2 mjeseca neke stvari su se promijenile na bolje. Fkt mogu reći da sam zadovoljna, može se vidjeti osmijeh na mom licu. Uspjela sam preboljeti osobu koju sam jednom davno voljela. Napokon mi je impuls uspio doći do moždanih stanica i shvatila sam da ta ljubav nije bila ona prava, riješila sam se tereta. Ta osoba još uvijek postoji, negdje luta, izbrisana je iz mog sjećanja ali mi se uvijek opet i opet javlja. Ne razumijem zašto. On i ona se spuštaju na nisku razinu, ali valjda znaju čemu to rade. Mislite da me možete povrijediti, naljutiti, rasplakati? Ne možete, prerasla sam to! No, dosta o njima, ne želim trošiti riječi.
Toliko je razloga da budem sretna, možda tek koji da budem nesretna. Mislima mi prolazi izreka-život je jedan, mladost je jedna, iskoristi to. Želim se toga držati, nitko me ne može spriječiti od tog nauma.
Jučer sam razgovarala preko moba sa jednim frendom kojeg nisam čula jako dugo, a vidjeli smo se samo u prolazu i u pijanom stanju. prije smo jako puno razgovarali, pričali gluposti i hagali se. No, ta faza nije trajala dugo i osjećam kao da mi je iz sjećanja izbrisano to iskustvo. Slabo pamtim. Ta osoba je jedna od rijetkih koja me mogla oraspoložiti svojim pozivom, kojoj sam mogla puno toga reći. Dobila sam komplimente, a to je uvijek dobro radio. Zato mi je i godilo čuti se s njim. Hi, hi.
Nedavno mi je jedna osoba rekla: volim te. Hmm, ali nije to to. Sumnja se javlja. Istraga još traje.

Pozz i KISS

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 20.01.2007. u 15:17 sati.