Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debelipatuljak

Marketing

HAPPY DAY

Ej!!! Danas mi je sretan dan! 20.1. je što znači dan vaganja. Malo sam se dvoumila stati na tu ogavnu spravu zvanu vaga ali sam to ipak učinila i vidila 1kg mane, što znači imam 54kg. Nije puno manje ali meni to puno znači jer je to dokaz da mogu skinuti kilažu a odmah uvjetuje za budućnost da ću sa više entuzijazma skidati kile pa će MOGU dobiti svog para HOĆU.
Danas opet nema staraca, otišli su nakon ručka. Ručak sam lako odbila jer je bila sarma a ja već 4godine ne jedem meso,osim ribe tu i tamo. Jučer baš nisam izdržala pa sam stamanila pire krompira i popila kakao,kad sam se vratila iz vana bila sam učasno gladna pa sam pojela 1 prepečenac i malo vježbala.
Shvatila sam kako sam opsjednuta kremom za ruke koja ima neka svojstva(valjda)da učvrstuje nokte,ali koliko god ja mazala i tretirala nokte neide to najbolje.Nokti lijeve ruke su savršeni, ali desne- polakše rastu,srednji prst tj, njegov nikat se redovito lista...ma sranje. E je li tko pio kakve tablete za mršavljenje? ja sam probala one kaktus dijetu koje se piju nakon obroka i smanjuju glad. naravno ne kog mene,nakon što je popijem imam osjećaj da sve razgradi i tada sam gladnija nego ikada. Pokušavam se natjerati da napišem nešto o mom razlogu zašto pokušavam smršaviti i kako je prije to bilo ali mi ne ide, jednostavno nemam inspiracije, ne znam kako uopće početi...Javim se najvjerojatnije sutra!wave

Post je objavljen 20.01.2007. u 14:10 sati.