Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN SASTANAK MALONOGOMETNIH(FUTSAL) KLUBOVA 1. I 2. HMNL - PODRUČJA SKUPINE " SJEVER "

U prostorijama SD "Sutinska Vrela"-Podsused održan je sastanak 18. 01. 07.g. s početkom u 17,00 sati i završetkom u 18,45 sati a kao pravi domnačin MNK"PETAR" počastio sve prisutne za vrijeme sastanka s pićem.Sastanak je održan u pravom radnom konstruktivnom ozračju uz odličnu pripremu (matrijala) kao i vođene sastanka od strane sazivača i presjedavajučeg Povjerenika lige mladeži i cup-a seniora područja koje pokriva SKUPINA SJEVER gos. SILVIJA KRSNIKA . Sastanku su se od 15 +1 pozvanih klubova odazvalo se 7+1 kluba što je točno polovica ,iznenadujuće tako mali broj se odazvao što pokazuje da ti klubovi nisu zaintresirani za natjecanje mladeži (nadamo se da smo u krivu) a i cup seniora neke ne zanima.Šta možemo nekima je MLADEŽ I CUP "nužno zlo" oni bi igrali samo s seniorima(tako ispada).Prisutni su:1.) "USPINJAČA"(Durlen), 2.) "ORKAN-ZAGREB"(Đinkić), 3.)"SOKOLI"(Lenard) 4.)"MARTINOVKA"(Pristovnik), 5.)"FOTEX"(Fošnar), 6.)"TELEKOM"(Habazin i Čutura ), 7.)"PETAR"(Puljić,Koljaja i Čižmešija) i 8.)"Selekcija KMNL"( ??????????),a nisu se odazvali:1.)"PETRINČICA", 2.)"NOVI MAROF", 3.)"ZAGREB-ZAPAD", 4.)"AUTO KREŠO", 5.)"ELAB",
6.)"AUTO LONČAR", 7.)"ZRINSKI", i 8.)"ZAGREB 92".Uz Povjerenika natjecanja Silvija Krsnika bio je prisutan i Povjerenik suđenja Marijan Dobrović.Osim povjerenika(natjecanja i suđenja) prisutnima se obratio B.Durlen predsjednik Komisije za mali nogomet IO HNS-a i M.Lenard u svojstvu Koordinatora natjecanja mladeži HNS-a.
M.Lenard rekao je, da za koji dan će biti prihvačene propozicije za natjecanje mladeži sezone 06/07 g. i natjecanje u dvije kategorije (juniori rođ. 88,89 i 90 god. a mlađi kadeti rođ. 91,92 i 93 god.).Još se nezna dali će suditi dva ili jedan sudac i dali će biti i delegat na utakmici te kolike su takse za službene osobe, navodno sve isto za sve 4. skupine, kao i kotizacija. Juniori igraju 2x15min. a ml. kadeti 2x12 min. čiste igre. U diskusiji u kojoj su učestvovali skoro svi prisutni i prijedlog je da svaka utakmica ima delegata s taksom 100kn. a ml.kadeti jednog suca taksa 100kn. dok juniori dva suca taksa po sucu 120 kn. Godišta juniora i ml. kadeta su u suprotnosti s važečim propozicijama čl. 30 objavljene u "Glasniku" HNS-a br.45 od 06 god. upozorio je predstavnik "FOTEX"-sa i to se onda treba izbrisati.Natjecanje bi započelo sredinom veljače.Igralo bi se Petak, Subota i Nedjelja.
MLAĐI KADETI igrali bi jednokružno i izvučeni su na natjecateljski brojevi :1.Fotex 2.Martinovka 3.Petrinčica 4. Petar 5.Uspinjača 6.Orkan-Zagreb 7.Sokoli ,a ako će biti moguće i novoosnovani klub "Sesvete" što su se svi klubovi složili (treba se učlaniti u ZNS i reg. igrače te odobriti HNS).
Igralo bi se 6 ili 7 kola.Pobjednik se plasira na prvenstvo Hrvatske.
JUNIORI igrali bi u dvije skupine i izvučeni su natj. brojevi i skupine igra se prvi dio jednokružno (7 utakmica) onda opet od 1-4 i 5-8 igraju iz svake skupine jedan protiv drugih (3 utakmice jednokružno) a samo još za prvaka igraju(pobjednici skupine) 2 ut. i pobjednik se plasira na prvenstvo Hrvatske.SKUPINA "A" 1."SelekcijaKMNL" 2."Novi Marof" 3."Sokoli" 4."Uspinjača" 5."Zagreb 92" 6."Automobil Lončar" 7."Petar" 8."Zagreb-Zapad" SKUPINA"B" 1."Auto Krešo" 2."Zrinski" 3."Fotex" 4."Martinovka" 5."Orkan Zagreb" 6."Telekom" 7."Elab" 8."Petrinčica".
Gos. M. Lenard obavjestio je da su osigurane nagrade za prvaka , strijelca itd. Kada će biti objavljeno u Glasniku HNS-a (propozicije i takse i kotizacija) poćet će prvenstvo a Povjerenik će poslati raspored i sve ostalo potrebno za natjecanje klubovima.

U kupu seniora područje skupine sjever nastupaju 10 klubova i igralo bi se dirigirano na ispadanje tako da bi se došlo do podjednika (odigralo bi se ukupno 9 utakmica).Igralo bi se TRI PREDKOLA a predloženo je iste takse sucima i delegatu kao u prvenstv 2.HMNL ali ipak odlučuje HNS za sve skupine da bude isto kao i kotizacija. Parovi 1 predkola su:
1.)" TELEKOM" - "MARTINOVKA"
pobjednici igraju
2.)"AUTO KREŠO" - "ZAGREB 92"


3.)"ELAB" - "PETAR"
pobjednici igraju
4.)"FOTEX" - "ZAGREB-ZAPAD"


5.)"ZRINSKI" - "AUTO LONČAR" pobjednik slobodan
Utakmice bi se igrale u tjednu (utorak,srijeda,četvrtak) i to početkom veljače(bit će obavjest).
Svi su se složili da se tako igra što nije prema propozicijama HNS-a jer bi trebali igrati PRVACI ŽUPANIJA na izvlačenje i ispadanje (dve utakmice) i sada mi neznamo tko su prvaci (7 županija). O tome bi trebalo raspraviti u županiskim savezima i HNS-u. Mi u Zagrebu sada neznamo tko je prvak ZNS-a . Prije kraja sastanka otišli su predstavnici "TELEKOMA" i "PETRA"(Kuljaja i Čižmešija),imali su druge obaveze.Nakon sastanka bilo je neslužbeno "brbljanje" u Bifeu - Kuglane SD "Sutinska Vrela".


Post je objavljen 20.01.2007. u 12:18 sati.