Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bob

Marketing

mem2

2 stvari koje niste znali o meni, jer mi se ne mogu kucati 5

turbo folk - moje cijenjeno subjektivno mišljenje je da mi se to gadi, da to nije glazba, "ljudi" koji to slušaju su priglupi idioti, koji u životu nisu čuli ijednu drugi stvar nebitno koje vrste i kojeg stila. Inače sam jako tolerantan, i mislim da svaka vrsta glazbe ima jednu dobru stvar, čak sam se i uvjerio u to, ali turbo folk je definitivno sve samo ne glazba Dabome
Neki dan hodam gradom i puno ove klinčarije nabavilo mobitele sa mogučnošću reprodukcije mp3 datoteka. I sad da stvar bude lijepša svi imaju famozni Sony Ericsson k750i. Krajnje simpatićan mobitelčić. E sad šta se desi… hodam ja gradom i neki klinac (starosti 9-13 godina) i ori iz mobitela neka pevaljka. Ja popizdio al skroz, e reko ne budeš. Izvadio ja svoj mobitel (također k750i) i ušao tamo gdje on nije znao i odvalio panteru, pojačao do kraja i lagano za njim da i on malo čuje kako je to biti seljačina koja odvaljuje svoju glazbu ko konj dok se šeta ulicom. Mali je odmah isključio mobitel i sakrio ga u džep, a ja kao glavna seljačina laganim hodom iza njega razjebavao njegove živce dobre 3 minute koliko je trajala ta pjesma.
Razlog na koji sam najviše popizdio je taj što se uz dotični mobitel uvijek dobiju slušalice preko kojih se sluša radio i mp3, ali ne….

U ponedjeljak se selim sa curom u stan - Jimbo znash shto te čeka kada dodjesh u Brod.





Post je objavljen 20.01.2007. u 12:17 sati.