Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missjonson

Marketing

SVETO TROJSTVO



Pijani Hrvati pretukli su djelatnika skijališta Saalbach Hinterglemm nakon što ih je ovaj upozorio da ne drkaju po prekidacima u žicari. Pritom su porazbijali i neke automobile.

Kada sam jucer navecer prvi puta cula vijest nije receno o kome se radi, ali presumirala sam jedan od tri odgovora :

1. Hrvati

2. Srbi

3. Bosanci



Gdje god se pojavimo moramo biti najgori, najgluplji, nejnekulturniji, najsiroviji, najagresivniji i najnaj. Baš se cudim što su Njemci i Austrijanci alergicni na useljenike, jer kad se na jednom mjestu okupi "creme de la creme", to ne može završiti bez visokostilizirane zabave za najviše ešelone kulturnog društva.

Uglavnom me takvo sranje nasmije i djeluje mi simpaticno na jedan uvrnut nacin iako je u stvarnosti tragikomicno. Hrvati i Srbi zakacili su se na teniskom mecu! Na tenisu! Ocrnili smo i bijeli sport! Cekam dan kad ce se medu mandrilima popularizirati šah pa da se kacimo kad lovac makne topa! Vec vidim Ivana i Jovana kako mašu šalovima i pijani pjevaju "Šah-mat, šah-mat, nije ti brat"!

Nedavnog su nekog krimosa deportrirali iz Australije u Hrvatsku... Iz Australije???!?? Kontinenta na koji su sve civilizirane zemlje slale svoje najgore kriminalce. Kad te deportiraju iz Australije zbog kriminala onda si zajeb'o! To je kao da cujete da su nekog preselili iz Alcatraza u Županju... Jel' da ne bi imali neko posebno mišljenje o Županji da se takvo što desi? E, tako nas vidi ostatak svijeta!

Nekako me posebno nasmije kad Balkanci jedni na druge gledaju s visoka, pa se kod NAS može cuti da su Srbi i Bosanci agresivni. Ha! Rugao se Mišo Oliveru da ne zna pjevati!


Zbog cega su balkanci uvijek najgori, nitko ne zna. Možda je nešto u vodi... Živa u trudnicama.Glupost u ljudima, ali cinjenica je da cemo u hipotetskoj sobi s Fincima, Norvežanima, Švedanima, Belgijancima, Austrijancima i Luksemburžanima, mi porazbijati prozore i popišati se u kut!

Post je objavljen 20.01.2007. u 11:01 sati.