Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

OPET IGRE OKO POVJERENSTVA MN IO ZNS-a

Dana 17.01.07.(srijeda) oko 14,00 sati predsjednika našeg kluba na mobitel nazvala je djelatnica ZNS-a gospodja Jelena i kazala da zove iz ZNS-a (prostorija) i to po naredjenju svog pretpostavljenog (tajnika ZNS-a gos. I. Šparavca).Razlog poziva je da u što kraćem roku (dan-dva) naš klub(MNK Martinovka) pismeno predloži dva kandidata za POVJERENSTVO I.O. ZNS-a ,a ako nemamo kandidata da i to napišemo i pošaljemo odgovor (fax,poštom,e-meil),ili osobno u ZNS donjeti. Tako će tražiti sve malonogometne (futsal) klubove članove ZNS-a da pismeno predlože svoja dva kandidata. Predsjednik(MNK MARTINOVK-e) je zatražio od gos.Jelene da takav zahtjev pošalje(ZNS,tajništvo, tajnik ili ??) pismeno na adresu kluba i klub će se žurno očitovati ,odgovorila je da je tajnik od nje tražio da telefonski obavjesti sve malonogometne (futsal) klubove ZNS-a ali da će mu prenjeti naš zahtjev.
Iznenadjeni smo da tajnik traži takvo očitovanje svih malonogometnih (FUTSAL) klubova da oni daju(predlažu) po dva kandidata iz svog kluba za POVJERENSTVO ZA MALI NOGOMET IO ZNS-a kad se zna tko ima pravo predlagati IO ZNS-a po dva kandidata za rad u tijelima i povjerenstvima ZNS-a (Nadzorni odbor,Stručni odbor,
Povjerenstvo za natjecanje seniora i mladeži, Stegovno povjerenstvo za seniore i mladež, Povjerenstvo za propise i žalbe, Povjerenstvo za registraciju klubova i igrača, Povjerenstvo za objekte i terene, Financijsko povjerenstvo, Povjerenstvo za informiranje, Povjerenstvo za marketing, Povjerenstvo za ženski nogomet i POVJERENSTVO ZA MALI NOOGOMET. To pravo imaju na Izbornoj Skupštini ZNS-a pismeno dati SKUPŠTINARI (31) koji su izabrani od svojih KLUBOVA ili STRUKOVNIH ORGANIZACIJA (prema Statutu ZNS-a).Mislimo da to zna tajnik ZNS-a jer je svojim dopisom(SVIM KLUBOVIMA ISVIM STRUKOVNIM ORGANIZACIJAMA uoči IZBORNE SKUPŠTINE ZNS-a) od 25. 10. 06. i obrascem za kandidate za rad u tjelima i povjerenstvima poslao (i objavio u "NOGOMET" br.32 od 02. 11. 06.) .
Ovim današnjim telefonskim pozivom TAJNIK je sam priznao (nesmotreno??) da nije legitimni SKUPŠTINAR (06-10 g.) ispred malonogometnih (futsal) klubova ZNS-a gos. R. Čižmešija nego je on ispred POVJERENSTVA (što nije po Statutu ZNS-a) a i to je potvrdio IO ZNS-a uoči Redovne Izborne Skupštine ZNS-a 05.12.06.(protivno Statutu ZNS-a) . Ipak je tada svim tim smicalicama uspio Tajnik progurati svog kandidata da bude Skupštinar mimo svih propisa , on sam mora biti taj koji pazi na zakonitost rada u ZNS-u.
Kako malonogometni klubovi nisu imali svog Skupštinara oni nisu predložili dva kandidata za POVJERENSTVO M.N. IO ZNS-a , a niti povjerenstvo na svojoj sjednici o tome nije raspravljalo nego se išlo na to da se obmani i kao navodno izabere Skupštinar(R. Čižmešija) po volji tajnika.
Da privedem kraju ovaj tekst,opet je "bacio kost" tajnik klubovima i neki će predložit kandidate ali IO ZNS-a ima legitimno pravo da izabere koga hoće (možda ni jednog sada predloženog) . Smatram da bi IO ZNS-a trebao sazvat sastanak s svim predsjednicima malonogometnih klubova i zajednički rijšiti sve probleme i krenuti u bolju budučnost zagrebačkog malog nogometa (FUTSALA) na zadovoljstvo SVIH.



Post je objavljen 19.01.2007. u 23:22 sati.