Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeofmetal

Marketing

Prodje I Prvi Tjedan

Evo posto su me moje drage prijateljice nagovorile da napisem novi post a ja neznam o cemu dy pisem pa reko pisat cu o prvom tjednu u drugom polugodistu.
Evo prosao je i taj prvi tjedan skole u novoj nam sada vec 19 dana staroj 2007 godini. Za mene je ovaj po mnogima najgori tjedan bio bas super, vidio sam stare prijatelje, i da slucajno ne zaboravim prijateljice :-). Naravno nasi razredni zabavljaci (uglavnom kezo) vratili su se sa praznika odmorni i spremni za nove duhovite izjave i komentare kojima uveseljavaju cjeli razred. Naravno prva dva dana su se prepricavali dogašaji s nove godine koji su takošer kod nekih bili jako zanimljivi i duhoviti.
Odlicno raspolozenje poboljsalo se dolaskom nove profesorice za koju su odmah po njenom ulasku u ucionicu usljedili komentari, naravno ni ona kao nova profesorica nije bila postešena nasih zezancija, naprotiv na njen racun bilo je mozda i najvise duhovitih slala. Nadam se da su i drugi uzivali i zabavii se ovaj prvi tjedan i da je i njima bilo jednako lijepo.
Evo toliko od mene za veceras.

Post je objavljen 19.01.2007. u 22:16 sati.