Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intheblossom

Marketing

Štafeta

Ja mislim da piše sve dolje.. ako ste malo pažljivije proučili moj blog....
Piše 50 stvari zbog kojih volim živiti...
Ali dobro..Close 2 me..this is 4 u..

Dumque,


1.Volim svoje prijatelje.. Jako držim do njih i ni pod koju cijenu ne držim da je itko ili išta u mom životu vrjedniji od njih. Hvala vam. Što ću, vodenjak sam, za njih kažu da drže više do prijatelja nego obitelji. Mostly. Volila bi biti psiholog jednog dana. Ili profesorica nekog stranog jezika...

2. Volim samoću.. meditaciju uz more.... Ili upaljenu svijeću pored uzglavlja kreveta.... Lijepo je s vremena na vrijeme kontemplativno zaviriti u dubine svog bića. Iznenađujuće je što sve tamo možemo pronaći.

3. Skroz sam jednostavna osoba, u vezi nisam ljubomorna, dajem dečku određenu slobodu jer se ne želim ponašati kao u braku, ali od njega zauzvrat očekujem da ima razumijevanja za moje muške prijatelje kojih je u prosjeku 90%, čisto iz prostog razloga što se s njima može pričati o svemu; nogometu, politici, filmovima.... A ženske uglavnom (kažem uglavnom, a ne "uvijek", da ne bih bila prozivana od strane feministica) ogovaraju, ono, neke modne "šprehe" i tako to, a to mi i nije neka preokupacija u životu. Ok, volim izgledat...ono.... ipak sam žensko, ali...

4. Volim zalazak, duge šetnje uz more, i općenito more. Želim da se moj pepeo prospe jednog dana po moru.. Tako ću barem doći na ona mjesta koja sam oduvijek željela vidjeti...

5. Volim se družiti, volim zabavne ljude, i ljude uz koje sam ono što jesam, i uz koje nisu potrebne riječi. Volim ljude općenito. Cijenim jako pripadnike drugih religija. Mrzim sektaše. U svakoj osobi tražim ono pozitivno, te to kao takvo i cijenim..

6. Uživljena sam u prevođenje. Kažu da sam nadarena za jezike. Riječnici i gramatike moja su prošlost i budućnost... Pisanje lektura i recenzija moj je hobi.

7. Volim predivne ljude čije blogove čitam i koji mi ostavljaju predivne komentare. Komentare koji me podignu baš onda kad izgubim svaku nadu za dizanjem. Uvijek. Again and again.

8. Ne volim pokvarene ljude.. prefrigane poltrone. Nikako.

9. Volim životinje, najviše mačke, delfine, konje i pingvine. I ribice. I još uvijek mislim da su Madagaskar, Kralj lavova, Ledeno doba, Preko ograde i Potraga za Nemom super filmovi. Mada je moj đir nešto ozbiljniji. Obožavam brzu vožnju. Adrenalin i to. Škarice. Svašta nešto.

10. Vjerujem u Boga. I on mi je Utjeha, samim tim što znam da je tu. Uvijek i svagdje.

11. Zaljubljiva sam. Na muškarcu prvo primijetim ruke, naročito od zgloba do ramena. A onda oči i osmjeh. Nikad ne govorim loše o bivšima jer to smatram dvoličnim. Dok je s tobom, skinut će ti i zvijezde s neba, a kad prekinete, ti si ovo....ono..... Infantilno. Nezrelo. Dvolično. So not me!

12. Ponekad se osjećam osamljeno, kada mi je potreban samo jedan osmjeh, pogled ili komentar. Ali to najčešće ne dobivam. Ali lijepo je nekad biti sam. Suočiti se s tišinom.

13. Kao najmlađa, uvijek sam bila pošteđivana, što je bilo uzrok mojoj djetinjavosti. I još sam dijete, i još uvijek ponekad sanjam princa na bijelom konju koji će me odvesti u daleke krajeve gdje ćemo live happily ever after. Pratite me? I voljela bih biti profesionalna plesačica....Kratke haljinice..dobri listovi..preplanula put i ritam latinoameričkih geta... visoke potpetice i publika u transu...Ekstaza. Slinim kad gledam sportski ples na TV-u. Akrobatski rock n roll me ostavlja bez daha. I ritmička gimnastika.

14. Izgubila sam prijatelja iz razreda. To me dotuklo. Sada znam da je on moj anđeo, i na tome sam mu zahvalna. Zahvalna jer mi je prelaskom iz Ništa u Nešto približio Nebo.

15. Volim glasno slušati glazbu. Različitu. Ovisi o raspoloženju. I volim otić u disko i piti stock-colu jednako ko što volim otić u park i piti pivo. Ali to me ne čini nimalo lošijom osobom. Znam.

16. Od dečka očekujem da me zna zagrlit onda kad mi je najteže, i da me zna slušati, a time me i razumjeti. Volim zagrljaj.

17. Ne volim pretvaranje. Ne volim pauke i općenito bube... Bljak!

18. Volim svog najboljeg prijatelja koji me zna u bit, fizički, psihički i intimno (ne sexualno nego intimno...ono...ko intimna lirska pjesma....e, to!) Volim putovati.

19. Ne pamtim godišnjice, rođendane i općenito nikakva datumska obilježavanja.... Ne vidim svrhu svega toga. Borim se protiv nametnutog, materijalističkog i konzumističkog svijeta, pa ne slavim Halloween a ni Valentinovo... Ne kužim zašto voljenoj osobi samo taj dan pokazat da je voliš... Zašto ne, npr, 28. 07.?! Meni je puno slađe i originalnije kad dečko ukrade u nečijem vrtu krivudavu ružu i dade je curi (meni:) na neki neodređeni dan, ne da mi 14. 02. kupi plišanog medu, onda kad sve cure dobiju plišanog medu. To je tako ofucano..mizerno..nametnuto...


Uglavnom, krenulo ovo mene... A eto, kad me već čitate (na čemu vam HVALA), barem da znate koga čitate. I neću namjerno zaokružit na 20 jer as i said, ne volim brojevne konvencije i obilježavanja. A bu! I nema novog posta dok ne dobijem 60 komentara minimalno. Ovisi o vama.



Post je objavljen 19.01.2007. u 21:25 sati.