Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Me, Myself And I

np Disciplina Kičme – Svi Za Mnom LP

Pošto sam prozvan od dvoje kolega blogera, Boruta i Mrtve Mrkve, i time stavljen pred gotov čin iznijeti pet pojedinosti o sebi koje niste znali, to ću i napraviti. Međutim, ja idem korak dalje i pozivam moje drage komentatore da oni napišu pet stvari o meni koje misle da drugi ne znaju, ali neka to bude u granicama dobrog ukusa, bez velikih pretjerivanja, može!? Ipak, više od tristo ulaza dnevno na ovaj blog govori da doista ne mogu znati tko sve ovo čita i da eventualno nešto zloupotrijebi, stoga, opreza nikada dosta. Hajde sada, lupajte u vreću… ;))

1. Veliki mi je san vratiti se živjeti na Kačićev trg gdje sam proživio svojih prvih šest godina života. Vrlo malo stvarnih događaja se sjećam iz tog budnog stanja života, međutim, velik broj snova koje sam sanjao tada, još uvijek mi se vrzma u glavi. Imaju svoju priču.

2. Govorim u snu. No, ne samo da govorim, već su mi kolege u vojsci jedno jutro kazale – Sinoć si pjevao u snu.

3. Dakle, zašto ovo pišem, snovi i tako to. Zanimanje za paranormalno, nesvjesno i alternativno u životu, uvijek je podgrijavalo moju maštu, a time i stvarnost. Znanstvena fantastika mi je omiljenija literatura.

4. Volim posao koji radim i volim grad u kojem živim. Smatram se zadovoljnim onim što imam. Nema ljepšeg osjećaja od momenta življenja uživo dolaska toplih sunčanih dana, pronalaska sebe na pustoj plaži mjeseca travnja, prvom plivanju nakon kloriranih bazena u potpuno mirnom i kristalno čistom moru, i konačno, valjanju na osnaženom suncu nakon zimske otuđenosti. Saznanje da će i sutra biti tako. Kao i prekosutra; danima i danima dalje.

5. Sklon sam pretjerivanju i kontroverzama. Također, eklekticizam mi nije stran, ustvari, uživam spajati ne spojivo. ;)


P.S. Ili pak napišite pet ili par stvari o sebi. I ti bi mogao... ;))



Post je objavljen 19.01.2007. u 09:22 sati.