Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvansvega

Marketing

ja sam ušlagiran i agresivan....po potrebi???

update

dobili kamere, klimu čekamo

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------



mrgh, želim nekaj napisat, dosadnoooooo je, mogao bi ić igrat igrice al mi se neda......
oću samo ljenčarit i slušat glazbu i zabavljat se još ovih nekolko godina i ond kad se budem trebao zaposlit ću se zaposlit i završit ću sa svojim zabavnim dijelom života i počet monotonan život uz posao i po mogučnosti ženu koja će me prcat u mozak cijeli dan i djecu koja će me isto prcat u mozak po cijeli dan što će na kraju dovest do tog da ću postat psihotičan manijak koji više neće nalazit zabavu u glazbi i ostalim ljudima nego u zabavnom rezuckanju svega što dovodi do ogromne lokve crvene tekućine.
.
.
.
mrgh, koja sranja, kao prvo: ne podnosim krv baš tak da ovaj dio sa rezanjem sumnjam da će proč jer ću se prije onesvjestit nego što uspijem to nekom napravit i to će samo rezultirat time da će me ta osoba pokrast tak da ću opet bit na gubitku, fak, ode još jedan plan for vrld dominejšn. neeeeeeeeeee
kao drugo: ja mislim da je život prejeben i nikad ne može postat skroz dosadan
nema trečeg i četvrtog itd
.
.
.
danas napokon otiđoh onaj kurac obavit za osobnu i sad malo kasnije idem obavit ono za vojsku i danas ne idem u školu, bvahaha, ne idem u školu jer ću tam bit najviše 10 min dok ću ispunjavat jadan komad papira na kojem je blijedom jeftinom tintom izprintano ime, prezime, adresa itd.
.
al zato idem učit kad dođem doma, šnjes šnjes šnjizl, pita žena biologiju sutra i mene očito smatra jako posebnim učenikom kojeg jako voli jerbo me sam prozvala da će me pitat bez otvaranja imenika i tak, tj. mene i još jednog lika.
al dobro, barem ću pokazat svoj talent za snalaženje u vremenu i prostoru i naučit to i smijat joj se u facu kad dobijem 5.
.
.
.
joj, rečeno nam je da će nam stavit kamere i klimu u školu,







, ovaj gornji dio je bio prazan jerbo sam vam htio dat vremena za smijanje.
Mislim, nema jebene teorije da u našu školu ugrade klimu i kamere sve dok se ne izmisli nešto što je istodobno i kamera i klima, dakle klimera, zvuči jebeno, ko neki pokemon, :D i dok to ne bu došlo oko 10 kn po komadu jer ipak imamo 8 učionica a to je kaj 80 kn i još treba platit ugradnju, jooooj, đe češ bolan nač tu lovu.
dakle il će izmislit klimeru pa čemo dobit il ćemo svi morat donjet kutije od cipela na koje čemo napisat kamera i klima i svi u školi će se pravit glupi i zamišljat da su to kamere i klime.
.
.
.
ne znam kaj da više pišem, a dobro, barem mi je prošlo negdje 45 min pisanjem ovog sranja
u kojem ja ne vidim nikakvog smisla al svejedno pišem i zatim objavim cijeloj naciji da vidi plod mog uma koji u ovom trenutku razmišlja samo o jednom........što da napravim pa da sve završi kako treba bez tužnih posljedica za mene i ostale, što, ne znam, strah..... postajem ušlagiran i agresivan.....


Sitting here like uninvited company
Wallowing in my own obscenities
I share a cigarette with negativity




Post je objavljen 18.01.2007. u 12:52 sati.