Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novigradsko2005

Marketing

Tekst dopisa Agencije za odgoj i obrazovanje

Agencija za odgoj i obrazovanje
Education and Teacher Training Agency

Zagreb, 15. prosinca 2006.

Uredima državne uprave u županijama
Službama za društvene djelatnosti – svima (na znanje)

Upravnim odjelima za društvene djelatnosti u županijama
- svima
Gradskom uredu za kulturu, obrazovanje i šport Grada Zagreba


Škola dječjega stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. –
prosljeđivanje materijala školama, podaci o financiranju



Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. za darovite učenike osnovnih škola Republike Hrvatske (od V. do VIlI. razreda) i za učenike srednjih škola, koji su kao osnovnoškolci prošle školske godine sudjelovali u Školi stvaralaštva, dostavlja vam materijale i molimo da ih proslijedite svim osnovnim školama na svome području.

Škola će se održati od 5. do 12. svibnja 2007. godine u OŠ "RIVARELA" u Novigradu.

Učenici i zainteresirani učitelje koji imaju dara i sklonosti, oni koji su se istakli radom u navedenim područjima - radionicama moraju se, koristeći dostavljene prijavnice, prijaviti

do 3. veljače 2007.

prema priloženim uputama.

Cijena sedmodnevnoga boravka u Školi stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. iznosi 1.800,00 kn po osobi. Troškove za učenike podmiruju županije, gradovi, općine, škole, sponzori, roditelji i ostali a za učitelje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.
Stoga molimo SVE ŽUPANIJE da nam najkasnije do 16. veljače 2006., a na temelju dogovora ureda državne uprave i upravnoga odjela za društvene djelatnosti u županijama, dostave podatak o broiu darovite diece za koju je svaka županija u mogućnosti osigurati novčana sredstva za dolazak i sudjelovanje na ovogodišnjoj Školi stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007.

Na temelju svih dostavljenih prijavnica s dokumentacijom i brojčanih odrednica dobivenih iz županija stručno povjerenstvo Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. odabrat će 250 učenika osnovnih škola i do 50 učitelja (voditelja izvannastavnih aktivnosti jezično-umjetničkoga područja) te do 30 učenika srednjih škola i do 10 nastavnika srednjih škola (voditelja izvannastavnih aktivnosti jezično-umjetničkoga područja).
U Školu dječjega stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. mogu se prijaviti učitelji koji su sudjelovali na prošlogodišnjem Novigradskom proljeću i učitelji za koje stručna služba pri školi u kojoj rade utvrdi sposobnost i zanimanje za određeno područje te Agenciji za odgoj i obrazovanje dostavi dokumentaciju i svoju preporuku.
Molimo da se ne prijavljuju učitelji i nastavnici bez stečenoga iskustva u području za koje se prijavljuju, ni učitelji koji su do sada dva (2) ili više puta sudjelovali na Novigradskome proljeću, a nisu predloženi od strane svoga mentora za asistenta.

Svi koji se prijavljuiu moraju dostaviti potpunu dokumentaciju.

Preporuku s dokumentacijom dostaviti na adrese:
- za učitelje i nastavnike
Agencija za odgoj i obrazovanje Badalićeva 24
10000 Zagreb
nlr Maje Zrnčić, više savjetnice za izvannastavne aktivnosti, natjecanja i smotre

- za učenike
Škola stvaralaštva «Novigradsko proljeće 2007.» OŠ RIVARELA
Emonijska bb
52466 NOVIGRAD
Napomena: molimo škole da prijavljuju jednog učenika za pojedinu radionicu

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007. ostvarit će se radom u dvadeset i jednoj radionici (literarna-poezija, literarna-kratka priča, izrada slikovnice, scenska 1 i 2, video-scenska, govorenje teksta, novinarska 1 i 2, video-dokumentarna, skladateljska, orkestralna glazba, pjevanje, plesna, grafička, keramička, kostimografska, batik, slikarsko-scenografska, lutkarska i foto) tijekom sedam dana po programu koji će biti dostavljen svima čija prijava bude potvrđena nakon stručnoga odabira te svim uredima državne uprave, službama za društvene djelatnosti i upravnim odjelima za društvene djelatnosti u županijama.

Povratna obavijest bit će dostavljena do 16. ožujka 2007.

Mjesto rada: OŠ «RIVARELA», Novigrad Smještaj sudionika: Hotel Laguna u Novigradu

Tema ovogodišnje Škole stvaralaštva

HARMONIJA - suglasje razlika

Nakon odabira učenika i dostavljenih rezultata odabira svim županijama, za svakog učenika treba uplatiti 1.800,00 kuna na žiroračun:
33780-743-14814

OŠ «RIVARELA», Novigrad
Škola stvaralaštva «Novigradsko proljeće" 2007.

Molimo da novac uplatite do 20. travnja 2007. godine.

Županijama i školama dopušteno je i traženje darovatelja i sponzora koji bi darovitim učenicima Republike Hrvatske omogućio dolazak u Školu stvaralaštva kao jedinu takve vrste u Republici Hrvatskoj.

Molimo sve sudionike koji se prijavljuju da pažljivo ispune prijavnicu i u nju upišu podatak o samostalnoj izložbi, izdanju knjige, CD-u i sl.

Osobe za suradnju i davanje dodatnih informacija:

1. Davorka Parmać, prof., ravnateljica OŠ «RIVARELA», Novigrad i tajnica Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007.
Telefoni: 052/757005, 091/2757005
Faks: 052/757218
E-mail: os-rivarela@pu.tel..hr

2. Maja Zrnčić, prof., viša savjetnica za izvannastavne aktivnosti, natjecanja i smotre Agencije za odgoj i obrazovanje, predsjednica Upravnoga odbora Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" 2007.
Telefon: 01/3652 888
Faks: 01/3652 801
E-mail: maja.zmcic@zzs.hr

PRIJAVNICE ZA ŠKOLU STVARALAŠTVA «NOVIGRADSKO PROLJEĆE" 2007. mogu se naći na internetskoj stranici Škole stvaralaštva
www.novigradsko-proljece.com
i internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje
http:/ /zavod.skolstvo.htnet.hr

Zahvaljujemo na suradnji.


PRIVREMENI RAVNATELJ AGENCIJE ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

Vinko Filipović,prof.


Post je objavljen 18.01.2007. u 11:22 sati.