Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travels

Marketing

Velika zabluda!!

Dobili smo auto, konačno.
Moram se pohvaliti, jer sam uspio isposlovati da nam dadnu malo veći auto. Tako samo dobili Nissan Altimu 2.5S. Da ga malo opišem, pošto je ovaj auto napravljen samo za američko tržište.

Photobucket - Video and Image Hosting

Autić je super, velik je oko 4.8mx2.7m sa 175 konja. Hehehe. Evo bar sam zadovoljan u vezi toga, kad mi je već crknuo mob. headbang

Uglavnom da krenem na priču
Vozeći se i istražujući Bahrain naišli smo na veliku 5 metarsku reklamu na kojoj je pisalo THAI MASAGE.

Nasi perverzni umovi su (očito) odmah dobili sliku kako nas polugole masira neka prelijepa polugola koosoka ljepotica,koristeći se svim mogućim uljima, u nekoj prelijepoj orijentalno uređenoj prostoriji, prožetoj raznim orijentalnim mirisma. I mi se u tren oka dogovorimo da bi mogli sutra poslije posla na masažu. Ipak sjedimo u stolicama cijeli dan (naravno odmah je svakog sve boljelo), pa nam treba masaža.

Drugi dan smo jedva cekali da prođe radno vrijeme, da se zaputimo na to mjesto. Da zaboravio sam reci, da nismo ništa pitali noć prije, već smo samo zapamtili gdje se nalazi ta tabela. Naravno kroz radno vrijeme smo se nabacivali forama vezano uz masažu i kosooke ljepotice (lako je kad nitko ne razumije hrvatski). A šta ćes,muški su muški.

Konačno završilo je radno vrijeme, mi u auto i pođemo tamo. Nađemo, uđemo, svi nabrijani, kad ono lijepa prostorija, sa više tipova u čekaoni, ja mislio super. Došli do pulta, gledamo cijene, kad nas tip skuži i samo jednostavno veli. Ovdje je masaža samo muškarac na muškarac.
Nama totalno potonule lađe. Mi hvala i izađemo psujući.
Dođemo natrag do auta, zakleli da ce nas neka danas žena izmasirati. Sjeli u auto i vozili se kojih 2 sata tražeći po cijelom otoku salone masaže. Našli smo par, ali naravno tu ista priča.
Tada nam je palo na pamet, koji smo mi biseri užas, da najvjerojatnije nema muško na žensko u Bahrainu, tj da je zabranjeno. Ipak je to muslimanska zemlja, di jos vrijede neki zakoni o segretaciji muškaraca i žena. Nije to Singapur ili nekakav takvi grad.
A ništa, otišli doma razočarani i to je to.
Danas je malo surfam po netu tražeći podatke o thai masaži i naišao na ove slike.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Samo da napomenem, da ovo nije apsolutno ništa slično onome što smo mi mislili da je Thai masaža.
Zato mali savjet, prije nego se totalno nabrijete na nešto, saznajte što je to.

Pozdrav iz hladnijeg Baharaina.

P.S. Zakleli smo se da cemo ipak naći neki salon di će nas neke dobre koke cijele izmijesit, a ne potrgat.

Post je objavljen 18.01.2007. u 08:19 sati.