Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Pusek u guzek! :))))

(hvala Helgi za naslov:)
I`m gonna kill myself with a blunt axe!!! Znate ono da ja ne volim narodnjake bilo kakve vrste (ako vrste uopće postoje)? E pa moja malenkost je prisiljena slušat te i takve pokušaje proizvodnje semiartikuliranog zvukovlja iz grla neke overbreasted droce koja skače po stolu i nabada štiklom po polupopijenim kriglama! TO bi još i mogo podnijet umjereno kratko vrijeme. Ali kada onaj metuzalemski-looking cimer počne falsetom kvarit mirnu noć u Dubravi, otkidajući se i režući žile za nekom bre poludelom devojkom! E, ni to nije vrhunac! Nije meni što ću morat čistit zidove poprskane njegovom krvlju, nego problem je kada njegovo "pjevanje" i DJ-evske sposobnosti izazovu SUSJEDE Janjevce na dvoboj! Tako da sada imam surround narodnjaka oko sebe. Vrištim ali nema efekta! Time samo pridonosim atmosferi!

Da me šuze nisu danas nešto nažuljale, pokupio bi se u duuuuuugu šetnju, barem dok ne izvrte sve kazete triput. Ne želim ja puštat ništa u kontru jer ne želim spuznut na njihov nivo. Majko mila koji tekstovi... koji glasovi... koje melodije... JEZIWO!!!

Nego, što sam ono hotio rijet? Aha, da. Hoćete me udat? I do, I do, I do, uzimam! Ali samo ako ima skupu utiju. Možda se onda preselim kod jadnice i izbjegnem srcotrese koje doživljavam ovdje po ovom stanu. Danas sam, naprimjer, skoro osvojio tromb kada sam ušo u stan. Vidim iz vana sve mirno, krasno rekoh, nema hi doma, mogu se opustit. I još zaključano. Inače nikad nije kad je netko doma. Uđem, zakoračim i skoro me herc strefi! Nakon inicijalnog šoka, pogledam koga sam unesrećio kresnuvši ga nogom. Vidim... tamnu kosmatu priliku kako cijuče pri dnu mojih nogu. Vlado, novi cimer.

"Jjjjjjjja ssssammm sssssammmmo hhhhhttttio u wwwwwc", profrfljo je jadničak.
"Sorry, nisam baš bio siguran ko je pa sam onako refleksno, znaš", odvratih daveći se od grcavog smijeha. "Da ti pomognem ustat?"
"NNNEMMOJJ, ssad ćću jjja!"
"OK, idem ja u sobu, malo sam umoran danas. To si ti zaključo vrata? Pametno, ostala dvojica rijetko kad zaključavaju, mogli bi nam pola stana odnijet što bi ih mi iz soba čuli. Ajd vidimo se."
Još ga nisam vidio...

Sada replike.
Žutoperka: ovaj stan nije vidio usisivač od pada Berlinskog zida, još ima prašine od dotične građevine. Ja ga ne mislim kupovat jer NISAM MULTIMILIJARDER jebemu, a ionako bježim za 6 mjeseci odovle. Za to sam kupio skupu metlu. Pa kome se metli, nek izmetli. Ali inače, dok sam bio zarobljen u onom stanu u Župi, upoznali smo se intimno usisivač Kirby i ja (ne baš tako:))) probo, though, ali bolilo je:) Dosta puta smo zajedno usisavali prašinu ispod kreveta i po stolovima, zvučnicima, televizijama, linijama i uostalom po svemu gdje se polvere može nataložit.

Maddog: utija, pegla, trice i kučine! Nije da mi ne ide ali kad ne mora onda nemam ništa protiv (ima li ova rečenica ikakve smislene osnove, osim što izgleda da su dvije negacije bile notty u krevetu sinoć?). Zar nije istina da ženama neke stvari jednostavno idu bolje? Iako čisto sumnjam da je mater natura imala u planu utijavanje kada je prije milijardu godina prčkala po dvostrukoj uzvojnici popularno zvanoj DNA. Ali primjetio sam da žene imaju još jedan talenat. A to je da neće zapazit milijardu opranih pjata i čaša ali će primjetit da se jedna molekula prašine nije usisala s kauča. Fenomenalna moć zapažanja (krivih stvari, nažalost).

Zlica: molim da me ne zatučeš zbog gornje opaske, većina vas ipak pohvali svog jadnika. A nama (njima tj.) te sitne zahvalice puno pomažu u pumpanju ega. Iako čisto sumnjam da se time hvale kada su s frendovima na grožđanom soku popodne. A što se tiče vjenčanja i vjenčanih poklonâ, paaa... don`t hold your breath, you might suffocate!

Nessa: imam neku vražju One od nevjerojatnih 99,99 kn. Za divno čudo, uz nju nisu išli set noževa i mali crnac koji prdcima potpaljuje vatru da bi se utija zagrijala. Pa stoga njenih mirakuloznih 60°C jedva utija i papirnatu maramicu. Ali bacam oko već dosta dugo na jednu malu Tefalovu od 220 kn. Mislim da ću je slijedeći put pokupit i platit.

Štrumfić: hvala srce:))))cerek

Kinder jaje: nisam sad baš ridao ali recimo da sam dosađivo Bogu jedno tri nedjelje zaredom dok si ti meni (dosađivala:) kukala nad zajebanom sudbinom u tišini svoga bonsai stana. Gnjavio sam ga da ti popravi životnu situaciju. Mislim da je Bog lagano nagluh jer nije baš pogodio u sridu ali uspio je popraviti stvar. Pa Mu hvala.

AAAAAA: ti si zadnja. Znači, svidila ti se mala priča koja te dočekala ovdje? Ja se samo nadam da će ih biti još PUNO, PUNO, PUNO!!! :))))

I da svršim više, ovo se oteglo ko kravina sisa... Današnje popodne je bilo skoro pa savršeno (za savršenstvo si nedostajala ti, Žutoperče). Miško, Tena, Marina, Matea i ja (poslije i Maja, Irena se pokupila ekstra brzo)! Ti ljudi nisu normalni, babe mi! Mene još boli glava od smijanja, a što se tiče mišića na faci, mislim da se nikad više neće opustit, hodat ću svijetom ko Joker iz Batmana! Neću sad sve pisat što se radilo, bilo je perverzije i to sočne! Ma kuul, kažem vam, ova PMF-ofska ekipa je the best (što se tiče ZAGREBA, da se ne uvrijede ove kokoši dolje kojih, primjećujem, nema baš često u zadnje vrijeme...). Idem se opustit u kadi i nadat se da se Frano sa svojom Anom neće opet posvađat jer neću viđet banje tjedan dana. Prošli put kad su se posvađali, Ane se zaključala u banju i nije htjela izać tri dana, samo je bijesno plela mrežu i škljocala kliještima. Bitch.


Post je objavljen 17.01.2007. u 22:01 sati.