Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vanmorrison

Marketing

Markice

Prije nekih mjesec dana počela sam skupljati poštanske markice, i postala sam novopečeni filatelist! cerek
Ma ne namjeravam postati nikakav profesionalac, želim ostati običan amater i prihvatiti to kao jedan lijep i zanimljiv hobi.
Sve je počelo kada sam ugledala jednu prigodnu božićnu markicu iz Italije na jednoj omotnici, i naprosto sam se oduševila. Kako primamo dosta pošiljaka, pomislila sam si pa zašto da sve to propadne. I tako sam se bacila na rezuckanje i skupljanje. naughty
Moram priznati da sam ih već dosta skupila u tako kratkom vremenu, jest da sam neke morala i kupiti.
Najdraže su mi primjerice australske, mađarske, irske, te naravno, naše hrvatske marke.
Jučer sam bila vrlo ponosna svojim ulovom, jer sam našla skoro cijelu jednu seriju mađarskih markica na jednoj omotnici, i bila sam oduševljena. I što je najvažnije sve su bile savršeno sačuvane!
Danas sam ugledala samo jednu austrijsku marku, no toliko mi je lijepa da sam bila ponosna bez obzira što nisam našla niti jednu drugu.
Neke su se čak svidjele i mom dragom, pa me non stop nagovara da se zaletimo do pošte u jurišićevoj, pa da pogledamo što ima novog, i kupimo one koje mu se sviđaju. zaliven
Ma bas bi ih htjela skenirati, ali nikako ne mozemo instalirati skener, neznam zasto, ali sistem ga jednostavno ne prihvaca. Nije bio duze vrijeme prikopcan, a sada kada samo skuzili da nam treba, sad imamo s njim problema.

Joj, nisam se pohvalila da sam bila preko vikenda u kinu, i da sam gledala Step up (to je bilo u petak) i Employee of the month( u nedjelju).
Step up mi je bio prilicno simpatican, mada je sama tematika i taj romanticni, rekla bih, ofucan.

Image Hosted by ImageShack.us

Svidjela nam se glazba i bila su nam simpa ona dva crnca ( Damaine Radcliff, i De'Shawn Washington), bas su imali otkacene likove.
Employee of the month mi je bio uzasno dosadan, a i gledali smo ga prilicno kasno, pa kad se je to dvoje zajedno spojilo, zamalo da nisam dragom zaslinila rame. dead Ma sranje, da je film bio na televiziji odustala bih nakon prvih 10 minuta. A i draga nasa Jessica Simpson je bila toliko pricljiva, ha, mora da se je pretrgala od tolike konverzacije. Fora mi je bio Dax Shepard.

Image Hosted by ImageShack.us

Neznam sto cemo ovaj vikend gledat, i dal cemo ista gledat s obzirom da smo vecinu vidjeli, a i nista se bas novog nije pojavilo. lud









Post je objavljen 17.01.2007. u 18:06 sati.