Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Najnovije vijesti



U dvorištu Mande Čakić u Donjem Mačkovcu pokraj Motičine dogodila se nezapamćena tragedija. Krava Jagoda, koja je navodno imala velikih problema s probavom u jednom je trenutku ispustila veću količinu plina nakupljenog u crijevima. Od siline udara (a i od trovanja) na mjestu je poginuo pas Garavi, omiljen u Mačkovcu, državni prvak u rasplodu u svojoj pasmini.
Manda Čakić još ne uspijeva doći k sebi od šoka prouzročenog gubitkom najdražeg joj ljubimca. Dvorište joj je prepuno susjeda koji su joj došli pomoći u tom teškom trenutku. Za tragično stradalog Garavog svi imaju samo riječi pohvale i ne mogu vjerovati u to što se dogodilo.


Eto... Najnovija vijest iz "24 sata".

Istinita? Ma neee, naravno. rolleyessmijeh

Ali u ovom sumraku novinarstva kada je glavna vijest za naslovnicu sisica Maje Šuput koja je tako stidljivo izvirila iz poluprozirne haljine - ne bi me ni to začudilo. Ili bi me barem nasmijalo.

No, ponekad nije zgorega dohvatit se novina. Tako sam danas (npr.) saznao da mi je nesuđeni punac (iliti nesuđeni tast tj. otac od bivše, jel...) težak svega 3,2 milijuna kuna (u nekretninama).
Znao sam ja da oni imaju, ali me nije zanimalo koliko točno.
Sve dok imam 25% vlasništva nad ovom par desetaka tisuća €vra vrijednom čatrljicom i rabljenu Škodu na kredit (kojoj se, btw, pokidala centralka, koja btw nije daljinska već na ključ k'o u srednjem vijeku smijeh ) to me slabo zanima.

Baš sam nekako samozadovoljan svojim bogatstvom. rolleyes

Ako me ovaj post ne dovede na Forbesovu listu najbogatijih, možda će me opet dovesti na cool-listu. Pa da se ljudi dolaze smijat Kokošmenu, posljednjem romantičnom superheroju. rofl

Post je objavljen 17.01.2007. u 17:33 sati.