Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

Eci-peci-pec

Da se idiotska ponašanja zaposlenih na VeleMučilištu nastavljaju, potvrđujemo i ovim postom.

Naime, prvi semestar treće godine turističkog menadžmenta je u obliku mentorske prakse. To podrazumijeva predavanja svaki dan tijekom radnog tjedna + terensku nastavu (koja je usput budi rečeno tu radi forme jer čisto sumnjam da turističkog vodiča treba plaćati dvije subote zaredom da se studentima pokaže - Šibenik lud, no to je dio neke druge priče).

Dakle, mentorska praksa. Čitav semestar. Čitav semestar u popodnevnim satima od 17-21h. I završi mentorska praksa. Nešto ranije, al što je - tu je. I osvane jutros na oglasnoj ploči lista studenata koji su zadovoljili kriterije za potpis i onih koji nisu.

Kriterije? Tko to može tako nazvati?




O čemu se radi: od čitavog semestra izabrano je SEDAM (7) datuma koji su tobože pokazatelji pristutnosti na mentorskoj praksi. Dakle, čitav semestar, mogli ste biti svaki dan na predavanju i od tih sedam izabranih dana propustiti tri predavanja i izgubili ste pravo na potpis.

78 studenata ima pravo na potpis,
47 studenata nema.

Privremeni privremenog - Gardijan kaže da je to takva metoda ispitivanja. Koja vražja metoda ispitivanja? Zar zdrav razum ne nalaže da se pogledaju svi dani održavanja prakse, prebroje prisustva i prikažu u postotku? Kakva vražja ispitivanja i uzorci?! Osim što 47 studenata nema pravo na potpis, nema pravo izlaska niti na prvi ispitni rok, kaže privremeni privremenog. Ne znam koliko ste upoznati s pravima studenata, ali redovnom studentu NITKO NE MOŽE ZABRANITI izlazak na ispitni rok za redovne studente.

Kad čovjek pomisli da ne može biti gore nego što je, zaposlenici Veleučilišta uvijek uvjere u suprotno.

Žalosno je da postoje ljudi koji uživaju u uništavanju drugih. Gdje li je njihova savjest i kako noću zaspu...





Post je objavljen 17.01.2007. u 16:47 sati.