Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristy

Marketing

Send someone to love me..

Slušam ja pjesmu Better Man i smijem se.. Super mi je pjesma..

Nakon (ili tijekom) jučerašnjeg dvoipolsatnog razgovora, shvatila sam da sam ja tako brbljava osoba da to nebre biti moguće.. Svi mi vele da nikome ne pričam svoje probleme.. Joj.. pa to nije istina.. Nema problema!! (ne onih koje ne bi mogla sama riješiti).. Jučer sam se osjećala jako pametno.. Zapravo volim kad me neko pita za mišljenje.. i onda velim neke stvari koje.. su tako zrele.. i pametne.. i onda se osjećam odraslo i.. hehe..

Joj.. sad sam se sjetila.. Ima problem.. zapravo.. nije još.. postat će.. već vidim.. Drugim ljudima to uopće ne bi ni bil problem.. ali ja.. biser jedan..kaj ja mogu kaj sam tak čudna..
No, ugl.. Trebala bum pričati s nekim.. hehe.. dobrovoljci.. Nebrem Lelu stalno gnjaviti.. :)

Izjavila mi je danas frendica iz razreda.. Joj Kika, sad kad buš navršila 16 godina, sad buš se konačno mogla družiti s menom.. haha.. Bravo Maja.. Tvoje izjave su fenomenalne..

Kaj još ima.. da.. Jučer u bolnici.. Prvo, -Hvala Tea, spasila si me..
Samo su dvije cure bile.. Bilo nam je super.. Pričale smo jako puno, sve ih je zanimalo.. Pitale su puno stvarno.. I obećale smo im Tea i ja sladoled.. Ali smo rekle da nebumo više došle.. Tek za dva tjedna.. A one nama.. Pa cure!! Dojdite nam samo tak..u posjetu.. Tak sam bila sretna.. Volim djecu.. ;)

To bi bilo to.. Uživajte mi u početku nastave.. Sretno na nacionalnima.. (oni koji budu ih pisali..) Evo.. još jedna porukica za kraj.. Od frenda sam ju dobila.. (David, hvala na savjetu.)

Zapamti za 2007... Život je kratak. Prekrši pravila! Brzo opraštaj! Ljubi polako.. voli iskreno. Smij se nekontrolirano. I najbitnije: nemoj se kajati za bilo što, što ti mami osmjeh na lice...

:) Pusa svima..


Post je objavljen 17.01.2007. u 16:22 sati.