Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grebben

Marketing

Susjedova krava

Večeras sam skužio da ovaj narod i ova zemlja zapravo ni ne zaslužuju bolje od ovog što ima i što mu/joj se događa! Ne znam koji je isus s ljudim koji se rode na ovim meridijanima i paralelama, ali defnitivno su najzajebaniji karakteri na svijetu!

Jebite se svi, svi vi jadnici koji radite 12 sati dnevno, koji s 40 godina izgledate kao da vam je 60, koji s 35 godina imate čir na želucu, a s 45 prvi možda udar, koji imate dignutu hipoteku na kuću, osamdeset kredita i šefa o kojem svake noći maštate kako mu zabijate kolac u srce!!

Jebite se, jer ne znate bolje, a ni ne zaslužujete! Da vam preko noći netko čarobnim štapićem ukloni sva sranja iz života, ne bi vam bilo dobro, jer više ne bi imali zbog čega kukati, zbog čega se osjećati jadnima, nepravedno poniženima i zapostavljenima, ... i što je najbitnije: ne bi imali pravo zavidjeti onome koji je do jučer imao više od vas, zato jer bi u tom slučaju imao - manje!!!

Jebeni socijalistička uravnilovka neće izaći iz krvi ovih ljudi još nekoliko generacije, točnije, njene posljedice! Nije važno koliko ja imam, glavno da moj susjed nema više!

Mrzim takvo razmišljanje, mrzim takav svijet, mrzim ovaj narod, ovu zemlju, mrzim sebe što sam se rodio ovdje i što ću morati si dodatno sjebati život otišavši u neku drugu državu di će me ili zaklati neki Turčin na cesti, ili odnijeti snježna oluja, ali ću barem maknuti ovog Balkanskog Nečastivog s vrata, kojeg svakoga dana osjećam kako mi dahće...

Jebite se svi koji ste večeras glasovali među onih 60% koji su u anketi "Otvorenog" se izjasnili da država ne bi trebala graditi dvorane za Svjetsko prvenstvo u rukometu koje će se održati 2009. u Hrvatskoj, tj. koje bi se trebalo održati u Hrvatskoj...

Digla se kuka i motika oko gradnje dvorana, kao, nije u redu graditi bez raspisivanja javnog natječaja, pa nije u redu donositi poseban zakon, pa je u redu, pa kaj će reć Europa, pa kaj vele Slovenci...
Ma idite u krasan kurac, nema stvari koje Hrvat ne može sjebat!
Kao da će jedna stvar koja će se izvesti na pravi način osloboditi ovu zemlju od njene vječne prokletosti!!
Stvar je u nečemu drugome, a to je antisportska klima koju već dugo dugo gradi Hrvatska jebena "javna" televizija iz meni totalno nepoznatog razloga, stavljavši na ekrane sve imbeciolidne retardirane rigoletne serijetine prve, druge, treće kategorije, da se čovjek ispovraća, ali Novogodišnje turneje više nema, a to što je netko ubio desetljećima dugu tradiciju nikog nije briga, i nitko neće za to odgovarati.

Jebite se svi koji mislite da se trebamo dodvoravati Europskoj uniji i koji mislite da će nam, jednom kad u nju uđemo, ruže procvasti i da će nam život biti ljepši i pravedniji.

Neće nikad, jer ovaj usrani mentalitet ne može ništa promijeniti, pa čak ni kolektivno ispiranje mozga.

Sramim se što sam državljanin ovog sranja od države, i sramim se svih onih praznih pogleda u autobusu s kojima sam godinama suosjećao, žaleći njihove sudbine izgažene od divlje kapitalističek čizme! Ne zaslužujete ni trunku razumijevanja, jer vaš vas je mediokritetizam doveo tu gdje jeste, umjesto da gledate da VI IMATE VIŠE, vama je smisao života truditi se da SUSJED IMA MANJE...

Pa onda patite, iako mislim da vam je patnja zapravo postala uživancija.

Sjebite jedan veliki sportski događaj koji nam je mogo poprilično donijeti koristi, ne samo neke kvazipropagande u korist jebenog turizma, ko normalan još prati rukomet u svijetu, nego zbog same vrijednosti tih novih objekata koji bi se mogli koristiti i iznajmljivati u 850 drugih svrha.

Ali, jebiga, TV referendum je bio jasan, 40-60% u korist PROTIV...

Jebiga, to je čar demokracije, tko sam ja, kao pojedinac, da se protivim volji većine... Volji jebenog prosjeka...

Laku noć.


Post je objavljen 16.01.2007. u 23:36 sati.