Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grebben

Marketing

Takozvana TV

Kad sam već u antitelevizijskom raspoloženju, samo da se osvrnem na Z1, družinu kojoj je nečiji tata dao sobicu gdje se oni sad igraju televizije.
Dečki su hraćnuli neki solidnu svoticu za otkup prava prijenosa NFL lige, istina, paket koji su platili je najjeftiniji, najseljačkiji, ali su prenoseći taj atraktivan sport privukli hrpetinu gledatelja, da nisu tatini sinovi koji se igraju sa skupocjenom opremom, vjerojatno bi možda i znali taj porast i izraziti u postotnom iznosu...
Osobno, volim pogledati NFL, a posebno poslušati komentatore koji ga čine još zanimljivijim. Ta dva zajebanta nikako se ne uklapaju u sliku o antiteleviziji na kojoj (vjerojatno ) volontiraju, a čiju frekvenciju ne bih pomoću daljinskog upravljača odabrao pa da mi netko prijeti srkanjem gnojnišćine sa Sesvetskim poljana. Da nema tog NFL-a...

I šta onda oni naprave s ogromnim marketinškim potencijalom kojeg su stekli u samo mjesec-dva? Popišaju se po njemu nekoliko puta zaredom, jer je to njima "baš guba".

Svakakva su sranja radili s tim prijenosima, ali ovaj vikend je bio vrhunac.

OVO SE MORA PROČITATI, da slučajno ne bi nekom od rijetkih čitatelja ovog bloga palo napamet provoditi vrijeme uz Z1, ili nedajbog nadati se pogledati utakmicu NFL-a koju su najavili u rasporedu...

Ovako je bilo: nedjeljni ttx kaže da će od 22.15 Z1 TV uživo prenositi utakmicu prve runde Playoffa NFL-a, između San Diega i New Englanda.

A kad ono - iznenađenjeeeeeeee!!!

Na ekranu trče divljaci iz Baltmorea i Indiane, u skraćenoj snimci, u utakmici koja je odigrana u subotu (dakle, više od 24 sata ranije), i u utakmici koja je bila tek četvrta u povijesti playoffa da nije postignut NITI JEDAN touchdown, inače najatraktivniji trenutak američkog footballa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno, ni riječ isprike, ništa...

I sve bi bilo ok, da nekoliko tjedana zaredom prije toga isti delikventi nisu najavljivali nedjeljne prijenose, a onda u najavljeno vrijeme emitirali madagaskarske eksperimentalne egzistencijalne filmove.

Bravo dečki, jebena vam je bila fora, a sad se vratite u pješčanik i serite tamo, a ne meni u usta!!!

Živjeli!

P.S. Nemojte se truditi pronaći web stranicu i kontakt e-mail adresu te kvazipseudonazovitelevizijske postaje, jer one NE POSTOJE!!!!

rofl


Post je objavljen 16.01.2007. u 22:00 sati.