Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ghettolady5

Marketing

Better days,,Better days..Looking 4 my better days..

Pozdrav..

Evo ja sam upravo dosla s neke kave..koje su to smijalice bile e..pusa mojoj seki marijani..
Bas mi je bzvz dan danas,drito nisam za nista..Svaki dan ista prica...Budilica zvoni u 6i20..i meni treba jos pola sata da se ustanem..a onda histericno trcanje po kuci,di je maskara,pa di sam stavila onu majicu i na kraju trcanje za busom..U prepunom busu stojim zalijepljena za vrata,u tramvaju ista prica..pa pehaka preko placa prepunog pedofila..i u skolu..Pusa,pusa..ekipa u kurcu ko uvijek..Prva tri sata spavam,i onda se probudim oko velikog odmora..Pa trci kod sipca po buhtlu il zderi cips...kak se zdravo hranim eee..Ali da bi danasnji dan bio uzbudljiviji nego inace,skoro cijeli razred koji ide na vjeronauk,ide doma jer je baba po obicaju pijana..A etika ostaje..Tak mi i treba kad sam uzela to smece..Di mi je pamet bila..Al zabrijes ono,bit ce bolje nego na vjeronauku koji si slusala cijeli osnovnjak..dddaa...Uglavnom,danas sam cak bila i kod zubara,al ono na pregledu..I eto,rekoh mi da imam savrsene zube..ma ko da ja to sama nisam znala=)
Poslije zubara sam ubola neku majicu (naravno crnu),otisla na kavu,tijesila marijancicu(ili ona mene??),onda smo se cerekale ko neki debili..I sad vama tu serem svoje gluposti i slusam neki buddha bar(briem da se tak zove),pristojna grupa,il kaj su vec..
Kako sam se prehladila ee..To nije normalno..Sve me boli...Od bubrega i zenskih stvari (mora meni uviek bit gol trbuh),pa grlo (ne da mi se nosit sal) i taq...Bas mi je sve super!A ovaj debil naravno ne zove..Zivim za 29.5. kad ce izac iz te vojarne..
On je jedina stvar koja me veseli..Al jebes to kad ne moze nista dok je 300km odavde...Al neno,zivis mi u srcu..sad ce se nekolicina zbljuvat nad ovom recenicom,al sta cu kad sam romanticna dusica!
I takva su mi zadnja dva dana,a vjerojatno ce bit i sutrasnji..Osim sto nemam prvi sat..Al necu se previse nadat jednom satu duzeg spavanja jer ce me ziher OPET netko probudit pozivom..
Ugl..da ne serem previse..Svaka cast osobi koja je procitala ovaj post do kraja (ak ima takvih)

Ljubi vas GheTTo_LaDy...

e i evo vam jedan link ak nemate kaj za radit blog grupe konekt ak ih ko sljusa ,mogu se cak i skinut 3 nove pjesme kliiikk
toooooooo zvoni mi mooobitell nenoooooooooooooooooooooooooooo



Post je objavljen 16.01.2007. u 22:01 sati.