Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Guinea pig

Shvatio sam da je mogući uzrok moje bezvoljnosti anemija. Ujutro (što bi zapravo bilo bliže podnevu namcor ) se jedva dižem. Vjerojatno je tome uzrok i to što idem leći iza 1h po noći, a onda još slušam nešto pa mi zbrčka san. Isto tako, uopće ne pijem nikakve vitamine već valjda više od 2 mjeseca.
Dakle, što ću učiniti. Pokus, na samom sebi.
Kao prvo, pokušat ću ići leći što ranije i dizati se što ranije.
Zatim, u obliku tableta uzimati 75 % RDA željeza i 1200% RDA vitamina C. To je jedna šumeća tableta željeza+vitC, jedna tableta sa svim vitaminima te elementima u tragovima te jedan Plivit C od 1000 mg.
Od askorbinske kiseline glava ne boli.
Također, pokušat ću povisiti broj unešenih kalorija (između ostalog, ne preskakanjem doručka) te ću redovno piti duplu dozu tableta za svoj precious vesica biliaris. U zadnje vrijeme me ništa ne boli, osim ako mi trup dulje vrijeme u osnosu na tijelo nije zakrenut maksimalno u smjeru kazaljke na satu (onda se stisne ductus, cjevčica, pa raste tlak unutra i to je li, boli).
Hm, što bih još mogao... ne znam. Skratiti vrijeme provedeno na Internetu i produljiti vrijeme provedeno u učenju. To da.
A sad idem ručati. Zadnjih par dana ručam iza 15 h, to ne valja.

PS: Sinoć sam u vrtu našao maslačak, spreman za otpuhivanje. Shvaćate li kolika je to strahota? Baš sam pričao sestri, da nam je tko rekao da ćemo u sredini siječnja puhati maslačke, smijali bi se tome.
Planet nam je bolestan. Uskoro ću napisati nešto u vezi toga.


Post je objavljen 16.01.2007. u 14:23 sati.