Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

Ready or not here I come =)

Dakle, dobih i ja štafetu ili kako se već zove... Dobih je čak duplo!!! I tako. To mi je baš fensi rofl Uglavnom, hvala draga moja Tražim cvijeće i hvala draga moja Enice-pjenice. Evo ja to odmah na početku posta prosljeđujem Mati, Beštijici, Misterioznoj curi, Wildberry i Klasičarki. Eto ga... Pa počnimo s otkrivanjem mojih najmračnijih tajni. (Naravno, neke stvari će ipak ostati tajna. Top secret =) )



1. Bojim se lutaka. Da, onih lutaka s kojima se djeca igraju. Nikad u životu nisam imala lutku koju sam voljela. Bila je tu jedna crne kose i s plavom haljinicom. Makla san joj ruku jer mi se nije sviđala ta ruka. Bila je nekako preduga. I onda se to dogodilo. Sanjala sam tu lutku... Neću pričat san. I tako mi ne bi virovali. Ali bilo je grozno. Samo ću vam reći da se sićan sna detaljno nakon 11 godina. Da, to mi je prominilo život. Mrzin lutke. Pogotovo one porculanske. S onin malin licima i očima koje te gledaju na koju god stranu da kreneš. Brrrrr ..........

2. Moj prvi poljubac dogodio se jako rano. I moram priznati da ga se ne sjećam. Mislin ipak je to bija moj peti rođendan. Naime, kao mala, voljela sam dečke. Jaaaaakooooo... ! I, bila sam, kako bih to rekla nježno, pa, hmmm, fufendara na kvadrat!!! Toj činjenici je pridonosila moja mamica koja me oblačila u razno razne Barbie kreacije tako da sam ja do četvrtog razreda imala jako puno 'momaka' ali naravno nijednog nisam smatrala ozbiljnijim Kenom i sve sam ih ostavila nakon dva dana. A, znate kako je to. Sjećam se jedne rečenice koju je moj sadašnji najbolji prijatelj, moj tadašnji muž rekao 'Svi koji vole Valu dođite na moju stranu' =) Sad bi mi bilo neugodno i crvenila bih se ili ih poslala u neku stvar misleći da in je to nova baza. Ali onda sam se samo nasmijala i rekla 'Daj ponovi to!' Da, ...

3. Pod ovim tako predivnim brojem htjedoh napisati nešto o svom ljubavnom životu nakon četvrtog razreda. Ali, ne da mi se. Nije zanimljiv. Uopće. Osim činjenice da sam bila jako nesretno zaljubljena dvije godine, pa onda polusretno zaljubljena godinu dana dok ovaj polusretno zaljubljeni dječak nije shvatio da m use sviđam i bio sa mnom jedan ipo dan dok smo bili na putu... Nije završilo nako kako sam ja to htjela. Baš me briga. Jea, aj em sou fakin stjupid! Mrzin svoj ljubavni život. Koja tajna... Eto, sad je znate =)

4. Nije neka tajna da sam ja jako opičena cura. Ali, tajna je dakako da mislim da sam manijakalni depresivac. Pisala bih vam simptome tu, ali to je previše mjesta. Najočitije je da mijenjam raspoloženja stvarno brzo (otprilike u sekundi se promijeni moje stanje duha), ushićena sam, hiperaktivnost, prejedanje (nedjeljom navečer) i imam česte fiks ideje koje uvijek upale jer ih znam ipak koristiti na lijep način. Naravno, znate da se šalim... Ali jedno vrijeme kad smo ovo učili u sedmom ili osmom razredu... Pa, neki moji kolege iz bivšeg razreda su me našli u simptomima. Ali, nda... Nevermind. Aj em normal girl.

5. Evo zadnja i najslađa tajna... LOL... Žao mi je što ću vas razočarati, ali nisam još nikog ubila niti sam zaljubljena u manijaka niti me prati sotonjara ili išta slično... Neeee, ja sam praznovjerna. Vjerujem u ono nositi crveno rublje na dočeku Nove godine, ali mislim da ne pali. Istina je da ne vjerujem baš u ogledala i to s razbijanjem,a li ipak ne nosim ogledalo u torbi i nikad ih ne bacam da bi ih dodala prijatelju/ici. Crne mačke volim. Ali, vjerujem u sudbinu!!! I u znakove... Da, da. Isto tako imam neke rituale za blog. Izbrisala sma blog prvi put zato jer sam mislila da mi donosi nesreću, otvorila sma ga na drugoj adresi i opet mi je donosio nesreću, i evo ga opet na staroj adresi i ne donosi m inesreću još (kuc-kuc-kuc o glavu). Možda zbog crvenog donjeg rblja na Novoj godini. Onda, nikad ne pišem novi post ako nema BAR 12 komentara. Dva posta prije ovog se našlo samo malo komentara ne znam točan broj, ali zasigurno manje od 12... E, ne znam... Nosit ću svetu vodicu sa sobom =)

Image Hosted by ImageShack.us

PEACE .


Post je objavljen 16.01.2007. u 11:32 sati.