Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fieldsofgold

Marketing

Opet slavlja i darivanja...


Bliži se opet dan "D" u kojem bi mi se trebao dignuti tlak ali ovaj put neće. Preduhitriti ću ga naughty .
Spomenula sam već one "drage prijatelje" (obratite pažnju na navodnike smijeh ) koji već pokušavaju lagano sugerirati kako se njihovoj razmaženoj kćeri približava rođendan. Možeš mislit' balavice od 8 godina koja, mislim da se ipak više neće (po maminom naputku) usuditi slati poziv još i sms-om. Iako je sve skoro kulminiralo pred Božićne blagdane kada sam jasno dala do znanja da nisam uvijek dostupna za sve i svakoga i kako mi njihovo "prijateljstvo" ne odgovara jer me guši nastalo je zatišje pa nije više bilo poziva i poruka "Što se ne javljaš?"..."Gdje si?" "Što radiš" i među svime time još po 10 poruka najmanje sa čestitkom Sretan Božić pa opet tako i za Novu Godinu (10 poruka od istih jeli, ne sve ukupnopuknucu). Direktno sam im rekla da to ne rade i ajde, upalilo je. Kako "pate" na poklone dobili su pred moj odlazak roditeljima bocu šampanjca i Ferrero Rocher veliku bombonjeru i amen. Nije stvar u tome da sam škrta nego mi ide na živce ono otvoreno očekivanje. Ionako po prirodi volim darivati (koga želim) ali mrzim kad mi se to pokušava onako uvijanjem i ulizivanjem dati do znanja. Eto škrtica nisam ispala. Eh sada.....
Bliži se rođendan njihove razmažene balavice (kažem to s pravom jer mala, ako joj nije po volji objesi nos "bez hvala") i ja sam ionako još pred taj Božić dala sebi riječ da ne kanim otići "u pohode razmaženoj princezi". Ne krivim dijete, da se razumijemo, nego krivim roditelje koji je nisu naučili da kad bilo što dobije treba reći "Hvala". Ne kužim kakav je to odgoj...tj. bolje reći....nema ga. Kako ne bi rekli da sam opet "škrta" poklon sam već kupila i kanim joj ga poslati po tati (reći će netko da je to bezobrazno) jer radi gdje i ja i neka onda radi s njime što god želi. Ionako je važno samo to što će dobiti pa ću se ovaj put tako i sama postaviti. Prošle mi je godine njena mama davala do znanja danima unaprijed da želi zlatne (ni manje ni više..eeej...lud.) naušnice....i ja budala nasjela i kupila headbang . Naravno bez "hvala"....bile su valjda presitne ili što već bang.
Ove godine ne nasjedam a i nisam im dala priliku da mi daju na znanje što njezino balavo visočanstvo želi ovaj put. Kupila sam rozu zimsku majcu (Mustang) sa malom našivenom aplikacijom ružičastim koncem i velika čokolada. Ako joj se neće svidjeti neka se ljuti i žali kome god hoće blabla.
Nisam vam rekla kako je za slavlje Prve pričesti mama danima trubila kako joj mora kupiti mobitel (jer je stari izgubila.....daj molim te!) i kako ja nisam bila jedina koja je dobila tu "poruku" čekali su taj dan. Nitko od pozvanih (30 ljudi...hallloooonut) nije kupio mobitel i mama trči odmah u ponedjeljak po novi samsung od 900 kn. (Ups mislim da sam o tome već i pisala pa se ponavljam....rolleyes.)
Odlučila sam također da ukoliko (ovo pretpostavljam sa visokom vjerojatnošću) njen otac neće htjeti uzeti poklon nego inzistirati da se pojavim kod njih u kući, uzeti ću ga natrag tj. prihvatiti i dati u Caritas. ALi me kod sebe vidjeti neće! Invaziju poziva i nametanja, torture želim prekinuti pa koliko koštalo da koštalo!cerek
Zvati me više ne mogu jer sam im jasno rekla da mobitel više ne koristim i zaista ga uključujem samo par puta na dan a nekada niti jednom i moram priznati da od tada imam puno više zraka oko sebe.
Eh sad recite da sam krajnje zločesta......smokin

Post je objavljen 16.01.2007. u 07:22 sati.