Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

GUSARSKA PRIPOMOĆ™ - Neka ljubav bude način!

Udri Brus Li


Posada broda PMS Lady Anerol, na čelu s Kapetanom odlučila je osnovati prvi gusarski financijski fond solidarnosti udruge Povratak u Gusarstvo™ koji će biti zadužen bavljenjem onim često prešućivanim i nerijetko tabuiziranim temama našeg društvenog diskursa kao što su očiti nedostatak interesa za kronični alkoholizam kod mladih gusara, opća nepristupačnost težim drogama na mjestima poput školskih igrališta, običnih domaćinstava i aerodroma, manjak vatrenog oružja u klinikama za dijabetičare, zaboravljena tradicije Osvajanja svijeta™ te brojnim drugim bolno aktualnim problemima s kojima se suočava suvremeno gusarstvo.

Upitate li se ikada tko će li naslijediti gusare u osvajanju svemira kada nam brojevi budu smanjeni uslijed masovnih uhićenja i javnih sakaćenja? Tko će skrbiti o našim brojnim obiteljima i vanbračnoj djeci diljem zemaljske kugle kada ih se mi odreknemo ili jednostavno zaboravimo da su ikada postojali?
Zar mi također ne žeđamo kada nam poskupe cijenu alkohola?
Upitate li se zaista...?




Zainteresirani ste? (A bolje Vam je da jeste)
Čitajte dalje.



Because we care

Gusarska pripomoć™ je socijalni fond za solidarno osvajanje svijeta i provođenje nasilne ludističke revolucije, što prevedeno na turski znači - Vi nama dajete novce kako bi smo Vas mi mogli što lakše i brže osvojiti. U slučaju smrti nekog od naših članova - Vi snosite trošak njegovog bacanja preko palube i zbrinjavanja njegovih brojnih suposadnika tijekom vikend-izlazaka u luku. Također pokrivate Kapetanovu osobnu rentu i egzotičnu hranu za njegovog majmuna (koji će jednoga dana biti nobelovac, uvjeravam vas).


Kako nas financirati?
Povratak u Gusarstvo™ i Gusarska Pripomoć™ odsada svakome od Vas omogućuju sponzoriranje Vašeg vlastitog gusara i praćenje njegovog napredovanja s dna socijalnog dna do svjetske slave putem e-mejlova upitne kredibilnosti - iz topline Vašeg doma!
Platite nam, a mi ćemo vas opskrbiti osjećajem kršćanske solidarnosti i društvene korisnosti!

Ili, ako želite usvojiti čitavu gusarsku obitelj zajedno s brodom i pripadajućim spolnim bolestima, zašto ne biste posegli dublje u džep i iskeširali poveći ček za čitavu Posadu naše Udruge? Razmislite, nije li to isto što bi i Isus učinio da ima Visu ili American!

Stotine milijuna gusara u odsustvu Vaše pomoći umiru bez alkohola svake sekunde, a znanstveno je dokazano kako se u zatočeništvu nisu sposobni pariti. Stoga nemojte hladno okretati glave već ispraznite kese pomoću kojih ste namjeravali školovati djecu i pružite gusarima sigurnu budućnost bez straha od društvene odmazde i Pakla u kojem će gorjeti!

Nemojte se bojati pružiti ljubav - Udomite gusara




Gusarenje je skup, glup i mnogo krvav sport - zašto Vi i Vaša nerođena djeca ne biste snosili dio našeg troška i odgovornosti?!
JAVITE SE JOŠ DANAS (KAKO BI VAM SUSJEDI MNOGO ZAVIDJELI)!



"NEKA ODGOVORAN ODNOS PREMA PLJAČKI, SILOVANJU I OSVAJANJU SVIJETA™ UKLJUČI I MISAO NA NJEGOV SKORI KRAJ"
-Sokrat







How much is the fish?





Post je objavljen 25.01.2007. u 09:40 sati.