Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketinho14

Marketing

Raul želi ostati u Realu. Zašto si ih odbio?

Napadač madridskog Reala Raul demantirao je interes Liverpoola i izjavio da želi ostati u klubu...˝Jedino na što sam koncentriran je moj klub. Ja sam vrlo sretan i zadovoljan i nastavit ću trenirati kao i do sada, s nadom da ću u Realu završiti karijeru˝, izjavio je Raul za TV postaju kluba. Fabio Capello je izjavio da sljedeće sezone želi u početnom sastavu imati sedam igrača mlađih od 25 godina, pa je upitno hoće li 29-godišnji napadač biti u planovima talijanskog stratega. Raul je u Real stigao iz juniorske momčadi Atletica i bio je u momčadi Kraljevskog kluba za vrijeme prvog mandata Fabija Capella.
˝Tužan sam kad suigrač napusti klub. David je bio odličan suigrač i profesionalac i uvijek je davao svoj maksimum. Što se mene tiče, želim ostati u klubu ali ako se budem morao žrtvovati za dobro momčadi, tako će biti˝, nastavio je Raul, koji ne želi doživjeti Beckhamovu sudbinu već će radije napustiti klub.
Njegov agent Gines Carvajal je izjavio da u svakom trenutku može u Engleskoj naći angažman za svog igrača. Benitez je u Liverpool doveo nekoliko igrača iz Španjolske i ako Capello ne bude računao na Raula vjerojatno će i njega pokušati dovesti na Anfield.namcor

Post je objavljen 16.01.2007. u 06:45 sati.