Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

CALL 060-345-345 AND ASK FOR GINGER

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, samo za tebe pišem ovo što sada pišem! Da ti se odužim za srcedrapajući i poduži komentar. A pišem jer sam dobio ekskluzivno dopuštenje od deuteragonista. Zato sad prati dobro...

Dakle, danas me zvala Žutoperka da dođem kod nje nakon praktikuma jer joj treba spojit satelitsku i pogledat koji je kurac s kompjuterom. Naravno, ušlepo nam se i Miško kojemu nije bilo teško zaletit se sa Savskog mosta do Kajzerice. I ljepota moja je položila pismeni u autoškoli, što nije zlatan?! Anyway, mi smo već stigli u stan i pripremili za posao (ja znam na što mislim, vi uzmite kako hoćete:). Došao je Miškec i on se pozabavio satelitskom dok sam se ja zajebavo s kompom. No, da ne držim AAAAAAA previše u napetosti, kada je sredio satelitsku, Miško je došao za mnom u Žutoperkinu sobu da vidi što radim na kompjuteru. Krenula je zajebancija. On je silovo Žutoperkinog plišanog peseka kraj kojeg ona inače spava. Zatim je otkrio krevet i sklupčo se na njemu. Žutoperka mu se htjela odužit za psa pa ga je posprejala Puma for women sprejem. On je popizdio i pošprico mene jer je mislio da je to bila moja ideja! A sad najbitnije: Miškec ima na torbi bedž "Kiss my ass" (AAAAA, jesi li naslutila?:) Ja sam mu rekao da me poljubi u dupe zbog toga što me zajebavo.

"You kiss MY ass!", reče on i zajebe se.
"Hoćeš?", pitah blaženo
"Ma daaaaj", reče on sa šeretskim osmjehom.
"I ti mi se zoveš kraljem perverzije!", rekoh.
"Ivana, izlazi", bio je njegov komentar dok je otkopčavao remen.
"NEĆU, ja želim gledat!!", vrisnula je Žutoperka, izvlačivši svoju sabljetinu koju koristi na treningu i gledajući ga ubojitim pogledom.

On je skinuo hlače do pola.
"Izvoli", reče.

Ja se sagnuh ali on se valjda tome nije nadao pa se odmaknuo.

"Mislio si da neću, je li?", kriknuh iz polunaklona.
"Ma adje da te vidimo kad si faca!", reče moj dragi i naguzi se pošteno.
"CMOOOOOOOOK! Hvala dragi. Sad se obuci jer bi mogla Žutoperkina teta uletit", rekoh nonšalantno, kao da sam upravo pomogao nekoj bakici da pređe cestu, a ne poljubio najfrenda posred desnog guza.
"Ti si sad moja bitch, znaš to?", prišapne mi Miško.
"Nema problema, ti si moja sponzoruša, znaš da ti non-stop plaćam hranu!"
"Istina".

Eto, AAAA, nisu jezici u ušima ali jesu usne na guzovima. I reko mi je da sam prvo biće koje mu je to učinilo. Ja sav polaskan. I jedva čekam da vidim revanš, obećo mi ga je. Žao mi je što nisi mogla bit tamo da gledaš. Ali je zato Žutoperka uživala.

A sada malo drukčija tema. Zahvaljujući Žutoperki i mojoj sponzoruši, shvatio sam da fakat nemam neku zanimaciju ovdje u Zagrebu. Neki hobi. Kad si kupim biciklu vozat ću se uokolo do besvijesti. Ali me fakat zaintrigirala Žutoperkina ideja da si pronađem neku dramsku amatersku grupu. Zvuči mi zanimljivo, iako imam problema s tremom. Naravno da bi tražio komediju ili satiru ali sve dolazi u obzir. Također sam razmišljao da nastavim/počnem pisat.

Ali postoji jedan problem. Vidite, puno prije nego sam počeo čitat Maddogove pričice, i ja sam pisao stvarce. Sada vidim da nas dvojica imamo poprilično sličan stil, iako je tvoj puno kvalitetniji, Maddože. I imam neki osjećaj da bi sve što napišem bilo ogomni plagijat. Ali svejedno ću pokušat. Dugo sam imao na pameti da ću pisat o životu na faksu kad odem u Zagreb. Onako, neke crtice, događaje... Što mislite o toj ideji? Sve u perverzno-morbidnom stilu. A inspiracije, hvala Bogu, imam. Recite, zanima me... Idem sad gledat neki film, kupio sam si kikiriki, čips i pepsi, DOSTA JE sa škrtarenjem na ležernom životu!
Čekam tvoj komentar, AAA...


Post je objavljen 15.01.2007. u 22:02 sati.