Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacklungbackinblack

Marketing

Return of the beer vampire

Svjestan sam činjenice da sam u potpunosti zapostavljao blog kroz proteklih par tjedana no ionako ništa smišljeno ne napišem pa i nije neki grijeh za koji bih sumanuto tražio oprost.
Praznici su prošli a time i njihovo koketiranje sa pretjeranom konzumacijom hrane i pića (thank heavens for that!!!) te se sa viškom kila i uništenom jetrom mogu vratiti na pravi put traćenja vremena na pisanje nebuloza. Nakon veselog badnjaka i vesele nove godine shvatio sam da sam u tjedan dana uspio strusiti litara piva koliko je Hezus imao godina ili koliko je CBGB u NY izdržao prije zatvaranja svojih vrata + pet litara (tko otkrije koliko je to častim ga s pivom).
Posljedica ovih auto-destruktivnih postupaka (malo sam si spio) je svođenje motoričkih funkcija na razinu odgovarajuću za trilobita.
Neprekinuta farsa školovanja se danas nastavila i mogu reći da sam se danas u školi napokon pošteno odmorio za razliju od kaotičnih praznika. ( Tko zna možda uspijem napokon postići toliko potrebni beauty sleep : -)!!! )
Ako je 2007 donijeti išta dobro to će onda defitivno biti gostovanje genijalnog alternative/pop/punk/ emo/psihodelija (dečki se stvarno ne mogu gurnuti u neki stil) banda «And you will know us by the trail of the dead» zajedno sa vrlo dobrim «Long Wintersima» i super «British sea power» 3.2. u Pauku (živi bili pa vidjeli!!!)
Idem na konc sigurno pa prilažem postu pjesme sva tri banda pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave na helleluyahman @hotmail.com iako ne visim baš prečesto na MSN-u.
Toliko od mene za danas. Živjeli!!!










Post je objavljen 15.01.2007. u 17:54 sati.