Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenicavecernji

Marketing

Hvale i pokude


Bok!

Hvala ,svima na komentarima, i onima koji me hvale i onima koji me kude.

Cilj je postignut. Reagirali ste!

Posebno pozdravljam SeveFanClubi zahvaljujem na epitetu "masjtorski". Moj duboka zahvala TolianSoranu na ovom "carici tiska" ali i ženidbenoj ponudi.Hrabro od tebe.Svaka čast. Obećavam nasojat ću opravdati Vaše povjerenje.
T-Zombixu na žalost ne mogu odgovoriti. Pitanje honorara je za predsjednika Uprave Jurleku jer on drži kesu.Ali ne sumnjam da će T-Zombix otkriti o kolikoj je svoti riječ jer on uvijek prvi sve dozna(barem tako kažu moje kolege blogeri). A kada doznaš javi i meni!

Krmeljavoj hvala jer i sama volim puno i dugo spavati pa je posebno vrijedan njezin jutarnji ulet.Za nekoga tko mrzi politiku hvala što si se javila.Bit će tu stvari i za tebe.Umjetnost, sport,životne teme....

E moj Nažigaču i novinari su samo ljudi. Ali imaj povjerenja u nas ne pišemo mi naručene tekstove. A što da kažem Svidu osim da bi premijeru i Vladi bolje došla duhovna obnova kod velečansoga Suca nego plivanje i masaže.
Pozdrav Krunomiru iz Kanade i hvala na slikama. Što se tiče Dujka,koji mi poručuje da nije manje oštar od mene očekujem s veseljem njegove priloge

Slažem se s HR-om. Čačaić bi bio sjajan izbor za premijera. Direktan, otvoren i poduzetan da dobije dva manadata ,kako predlažete, sigurno bi pokrenuo Hrvatsku. Naravno o bahatosti,koja Vam smeta, dalo bi se razglabati. No, Čačić ,koliko mi je poznato ,ide na treninge kako bi svoju pržeću narav držao pod kontrolom.

Upit o lustraciji proslijedit ću u Sabor. Šeks je prije nekoliko dana objašnjavao zašto se to nije dogodilo u Hrvatskoj početkom devedesetih a biskup Mile Bogović tvrdi da nema potrebe za lustracijom u našoj Crkvi.

A i ovo oko trogirske ACI marine je zanimljivo.Vidjet ću mogu li dobiti odgovore.

Nisam član nijedne stranke niti sam ikada bila. Nemam namjeru apriori nekoga hvaliti a nekoga napadati.

Živjela DALMATINSKA Zagora i Hajduk -Sricha!

Marina hvala posebno za ovo šefice .

Ćao svima!Pišite

Post je objavljen 15.01.2007. u 17:01 sati.