Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hawaiisunset2

Marketing

Jeste li znali?Niste,mogu se kladiti!

Nije baš previše originalno,ali nema veze.Nekoliko stvari koje ne znate o meni:

-Prvi sam put radio u trgovini sa samo 7 godina(90 % kupaca su bili turisti!).
-Jedan je turist uhvatio papigu u letu i donijeo je meni.Ja sam je ponijeo kući i nazvao Krcko.No to nije jedino čudno ime za životinju u mojoj obitelji.Njemački ovčar kojeg sam imao kad sam bio beba zvao se Gipsy.
-U osnovnoj mi je školi najbolje išla matematika te sam u petom razredu bio drugi na županijskom natjecanju.
-Kad sam išao u osmi razred,održao se natječaj za najbolju ljubavnu pjesmu i tekst povodom Valentinova.Pobijedio sam u obje kategorije,a nagrađenu pjesmu možete pročitati na mom prvom blogu(woodrock).
-Dok sam s prijateljima igrao nogomet ispred kuće,jedan nas je susjed polio vodom,a ja sam se naljutio i pogodio ga teniskom lopticom ravno u glavu.
-Jednom mi je prilikom jedan iz razreda sakrio pernicu,a ja sam zgrabio škare koje su mi se našle u ruci i odrezao mu rep(kosu).
-Jednog toplog proljetnog dana krenuo sam u školu bez hlača,ali sam to srećom primijetio 300 m od kuće te sam se trčeći vratio(prije toga sam sreo nekoliko ljudi).
-Test inteligencije u 5. razredu riješio sam najbolje u cijeloj Hrvatskoj(hvalite me,usta moja).

Evo i kratkog izvještaja o događajima u mom životu koji su obilježili proteklih desetak dana.

1) Bio sam na Platku na jedan dan.Imali smo nesreću da je bila magla,pa sam pokupio nekoliko ljudi dok sam se sanjkao.
2) Našao sam se sa starim razredom(došlo nas je samo 9),dogovorili smo se da ćemo to ponoviti za 10. godišnjicu izlaska iz osnovne škole(2015.).
3) Bio sam na rođendanu kod frendice iz razreda.Išli smo u jedan kafić gdje se održavao karaoke party.Na početku su svi imali tremu,ali nakon nekoliko piva, atmosfera je bila puno bolja te su svi bili na nogama(netko je pjevao,a netko plesao).


Post je objavljen 15.01.2007. u 15:46 sati.