Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misakvecernji

Marketing

answers to hard questions

Bok!

Prvo, pozdrav Krmeljavoj jer je to prvi komentar na koji me je palo oko.

Vesni na pitanje kaj je s psima, mačaka, kravama i izvanzemaljskoj DNK. Kajjaznam, bit će da je svatko od njih došao sa svoje planete na veliki tulum na Zemlji. To mi zvuči OK!

Za Sadistica i još neke koji su spominjali striming (čak i da je negdje bio postavljen): Prvi put čujem da se Na rubu znanosti mogla gledat preko striminga. Da li će bit? Uopće ne znam tko bi to i kad postavio, s obzirom da bi jedino Hrvatska televizija imala na to pravo. No, što se tiče upita o kompilaciji, na netu ima stanovita količina dilera koji prodaju dvd-s desetak emisija na svako, postoji i neka bosanska stranica vezana uz NLO-e koja čak sadrži podrobni opisi svake pojedine emisije (ili bar većine njih) - da se ne kupuje mačka u vreći. Ispod čak imaju narudžbenicu koja izgledao kao prava :-)

Za mene neriješeni misterij ostaje tko je taj "nacrtani", moj frend iz kokotica-dana? Al' osjećam miris rockabillya u zraku, to mi se sviđa :-)

za 1Njofru i njegovu teoriju o čovjeku kao računalu iz kojeg se može ili ne može ući na kozmički internet ovisno o tome imaš li šifru ili nemaš: Pa tako sam i ja to sebi nekako zamislio. Jedino kaj ja nemam šifru :(


U U U je sve skužio i razotkrio sve moje tajne. Svaka čast, majstore! Jedino kaj oni dečki iz Siska nisu zaslužili baš toliko prostora kol'ko veli U U U jer su samo ponovili već puno puta napravljen pokus s lifterom. Mnoge free energy eksperimente (pa i taj) ima na svojoj stranici Naudin ili Baudin, ubij'te me sad, ne znam točno.

E, pa da, tak' sam se zeznuo s imenom i s ovom Narnijom, a znam i zakaj. Cura od Mandraka (onog lika iz stripa) se zove Narda. Bit' će toga još.:-)

A vienna chick mora doć u emisiju sa svojom pričom :-)

Jankiša i Gargantua vode u borbi za knjige, tu nema dvojbe.

Netko je izrazio sumnju u kvalitetu knjiga. Ma, odlične su to knjige, nagrađivani romani, ali prije nekog vremena me puknuo zaključak kako je debilno da pročitam neku knjigu i onda je narednih nekoliko desetljeća držim na polici. Dobro ako je to neka knjiga s nekim podacima, ali roman sto posto neću čitati još jednom. Onda sam ih probao prodavati antikvarijatima, ali više sam potrošio na benzin i parkiranje nego što sam utržio. I onda sam ih odlučio poklanjati. To radim već neko vrijeme, al' ovo je prvi put da to radim preko interneta. Zapravo mi je žao onih kojima poklanjam jer će sad te iste knjige zauzimati mjesto na njihov polici. Al' nek šalju dalje ak 'oće.! Negdje sam čitao o nekoj sličnoj akciji prije koju godinu u Velikoj Britaniji. Princip je bio da se knjiga ostavi bilo gdje na javnom mjestu da je netko uzme, na klupi , na stanici i sl. Naravno, pretpostavka je bila da svi tako rade, pa da knjige besplatno kruže i da ljudi nailaze na romane koji im inače ne bi pali na pamet. Ne znam kaj je s tim poslije bilo.

Bok!



Post je objavljen 15.01.2007. u 12:28 sati.