Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Nova književna večer u SC-u : Alina Jurčević + Helena Burić




Književne večeri u SC-u idu dalje i u novoj godini, a novi književni dejt je 18.1. 2007., u KLUBU SC-a, s početkom u 21 sat.

U prvoj književnoj večeri u novoj godini SC će ugostiti dvije mlade spisateljice i povezati relaciju Zagreb – Split književnim autoputom.

Iako je u SC-u već gostovala kao čitalačka i pjevačka potpora na nastupima Gorana Bogunovića i njegove razdragane ekipe, ovog će puta Alina Jurčević nastupiti kao mlada spisateljica te pročitati svoje pjesme i koju kratku priču uz glazbenu pratnju onog istog – Gorana Bogunovića Gawruna.

Iz Splita će im se na književnom stageu pridružiti i Helena Burić, spisateljica koja osim priča, piše i pjesme pa će vam od svega pomalo pročitati na književnoj sofici.

Osim što ćete moći ustopirati ovaj književni autić u Klubu SC-a, u četvrtak u 21 sat, moći ćete i popiti pifu, čaj i promrdati vaše bokove uz kniževnu slušaonicu.

*******

Alina Jurjević rođena je 1979. godine u Zagrebu. Piše pjesme i kratke priče. Do sada nije 'ozbiljno' objavljivala, ali, čitala jest. U SC-u će prvi puta nastupiti kao spisateljica i pjesnikinja.

Helena Burić rođena je 1973. godine u Splitu. Završila je Pedagoški fakultet. U životu radila sve i svašta. Smucala se od nemila do nedraga, pa se uozbiljila i vratila u rodni grad. Objavljivala poeziju i kratke priče u Vijencu, Zarezu, Knjigomatu, Libri Liberi, a što piše i kako čita moći ćete čuti ovog četvrtka u Klubu SC-a!








Post je objavljen 15.01.2007. u 20:40 sati.