Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someday12

Marketing

someday was yesterday...

proslava rođendana je bila izned očekivenjayes sa svojom dragom ekipicom sam bila u mastersa i plesni podij je bia smo našnut
pisme su bile odlične i plesali smo dok nan noge nisu otpale hehethumbup
ueeee dobila sam oriđiđi cd od parnog valjka i stalno slušam onu pismu 'molitva' savršena pisma.
i ljudi moji iman jednu lijepu vijest-upoznala sam nekog ko je stvarno super osoba.ne znan kako san se odlučila izać s njin jer sam do sada sve muške odbijala samo zbog one osobe koja se sjetila mog rođendana(nazovimo ga J.)
još uvik mi je u mislima i zbog njega je ovaj blog i nasta. i sad sam upoznala D.koji je stvarno super,ali se isto malo bojim,bojim se da ću ili ja povrijedit(zbog J.) ili ostat povrijeđena....znam da to tako uvik ide i da je to život al...vidit ćemo...
i bojim se koliko god glupo zvučalo....strah me napustit prošlost s J. iako je već vrijeme iako se još čujemo,i jer mi je još stalo do njega...a i bojim se ako uspije ovo s D. sigurno nikad neću zaboravit J.ne mogu uvijek ću ga voljet na neki naćin.
i priznajem promislila sam da izbrišem blog jer je nastao samo zbog J.iako ga nisam puno spominjala(samo u pjesmama) ali mi je bilo puno lakše jer sam neke osjećaje dijelila s Vama...i zato sam odlučila reć i nadam se da ću se držat toga iskreno se nadam iako će bit teško:
Zbogom J.! ali blog ipak ostaje!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 15.01.2007. u 09:35 sati.