Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

NO NAME BI DIREKTNO U HELSINKI!

NO NAME BI DIREKTNO U HELSINKI

Prošlogodišnji nesuđeni predstavnici, koji su 2005. nastupili na “Eurosongu” u Kijevu, grupa “No Name” još ne zna da li će učestvovati na “Montenegrosongu”.
- To iziskuje puno novca, s obzirom na to da pjesma mora biti komplet gotova do 9. februara, a mi imamo problem sa novcem jer da nije tako “No Name” bi davno objavio album - izjavio je za “Vijesti” Sabrija Vulić, prošlogodišnji PR “Montevizije” i aktuelni portparol grupe “No Name”.
- Realno bi bilo da oni predstavljaju Crnu Goru na “Eurosongu” jer im je ta mogućnost prošle godine nepravedno oduzeta. Zbog svega što su preživjeli, ne krivicom njihovom i ljudi iz RTCG, mislim da bi ove godine trebalo da nekoliko kompozitora urade pjesme, “No Name” da ih otpjeva, a publika odluči koja će biti izvedena u Helsinkiju. Na taj način bi bio “vraćen dug” za prošlogodišnju nepravdu - zaključio je Vulić.


Dobro jutro!wavemah
Ovo sam pročitala u novinama!
Uopće mi se nije dalo ustati kad se sjetim gdje moram...joj...DANAS POČINJE NASTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!headbangheadbangbangbang Ne mogu vam opisat kako mi se ne ide,ali mislim da ni vama nije ništa lakše!rolleyes No dobro...što se mora,mora se!smijeh Pretrpit ćemo valjda i tih 5 mjeseci!yes
Danas prvi puta prva dva sata imam glazbenu umjetnost!smijeh Treći sat imam fiziku...izgleda da nam dolazi neki novi profesor ili profesorica. Četvrti sat je matematika,peti tjelesni,a šesti i sedmi informatika!
Ponovo vam postavljam slike!thumbup
Ovo je Danijel na tom novogodišnjem programu. Ako budem uspjela napravit slika,postavit ću ih,ali čisto sumnjam...mislim da će bit katastrofalne!yes






Pozz&pusawavekiss
P.S. SRETNO U ŠKOLI!!!!!!!!!yesyes


Post je objavljen 15.01.2007. u 09:31 sati.