Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richijevemale

Marketing

Jaooo NEEE!

Ovih dana se dešava nesto grozno, svi fanovi, cekamo da vidimo sta ce biti sa Richijem... DA li ce napustiti us5 ili ipak NE... Evo sta je o tome izaslo u njemackom casopisu YAM-u....

12. Januara izlazi nova pjesma. Ali mogla bi biti i zadnja pjesma od nijh. Po misljenunju Richijevih roditelja, Richie se nece vise vrati bandu. Jer njegovu karijeru nesmatraju vise dobro kao prije.

Svi fannovi i Mikel, Chris, Jay i Izzy su šokirani. Planirano je bilo da Richie ode na ferije kod njegovih roditelja u Wheaton kod Chichaga (čičaga..hi..hi) i da se ponovo vrati u Berlin ali do sada Richie nije smio se vrati nazad u Njemacku. Njegovi roditelji su mu to zabranli. Oni su zabrinuti za svog sina. Sve cesce i cesce Richieu nije dobro cesto se nalazi u bolnici, a njegova afere sa golim-modelom Martom bila je zadnja kap za njegove roditelje, to je to bilo previše.

Naprotiv Richie zeli i dalje da se vrati u Njemacku i da naravno sa us5 nastavi i da se vrati fanovima. Ali pitanje je dali ce on moci nagovorti svoje roditelje? Za par dana ce us5 otici u Wheaton da porazgovaraju sa njegovim roditeljima. Sve ca dati da ga vrate i da ubjede(hi..hi) roditelje da puste Richiea da se vrati u Njemacku.

Ali sta ce biti ako nebude tako. Da li ce se us5 raspasti il ce potrazti zamjenu ili nastavti kao us4(neee). Kako god velike šanse u buducoj karijeri nebi bas imali kao sad jer bez richiea nije US5 kao sto su nekad bili.


Ja se iskreno nadam da ce se ovo ubrzo stisati i da ce Richie ubrzo u Berlin kod svojih prijatelja Chrisa, Mikela, Jaya i Izzya

Pa - Pa


Post je objavljen 14.01.2007. u 21:34 sati.