Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

KAO JEDAN OD DEČKI...

Sad sam došla... malo sam pripita...
Bila sam na cugi sa frendovima i kako smo ekipica već jako dugo, a u zadnje vrijeme se intenzivnije opet družim sa njima, njih ne jebe što sam žensko i odnose se prema meni kao jednom od njih. Nije niti to loše... dobri su oni... znaju kako sa mnom.
Ali tu je jedan mali koji uvijek kuri, podjebava... meni ne smeta... šalim se i ja na svoj račun... ali danas mi je dopizdilo... a bila je sitnica u pitanju. I samo sam mu lijepo i hladno odbrusila. A kad udarim, onda udarim. I naravno pokuša vratiti meni, ovaj put bezuspješno.
A ovo pišem zato jel sam vidjela da sam ga povrijedila... i to jako. Ne znam ni sam zašto ga je toliko pogodilo, ali je. A jebi ga sad. Da sam znala, šutila bi. Ne volim da se ljudi osječaju loše radi mojih riječi jel znam da to boli, pa makar bila i zajebancija.
A on uvijek priča na račun drugih i sumnjam da razmišlja da li negog drugog možda boli njegaova zajebancija koja ponekad zna biti brutalna.
I sad mi je grozno. Bit će u kurcu cijelu večer, još su van izašli neki od njih.
I kaj sad? Zakaj razbijam glavu? Pa i on je rekao masu stavri koje meni nisu pasale i nikom ništa. A jebiga... možda promisli od sada i tri puta nego nekaj kaže... da li to drugog čovjeka boli... ali sumnjam... nastavit će sa svojom zajebancijom... samo će mene uzeti na zub neko vrijeme... :) ma neka ako mu je veselje.
Ali glavno da se ja sad osjećam loše a zaslužio je!

Post je objavljen 13.01.2007. u 00:07 sati.