Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somewhere69

Marketing

se Nina gubi??? ma neeeee......

Mario ce me ubit zbog ovog posta haha... mene pucaju žute minute trenutno, pa vas odmah na početku upozoravam da će bit nekih stvari u ovom postu, koje suu..malo čudne :D ups... (Mario, ne brini, ako ti kažeš-ja brišem post..)

mene danas zanima nesto... ste vi kad halucinirali??? hm... znate to vam je ona cudna pojava kad mislite da je nesto bilo, ali-haha-nije... (ne ide mi objašnjavanje...dead) ...ja ne znam da li jesam ili ne, ali ne bi me čudilo kad bi mi se to i desilo haha, i tocno znam sta bi "otprilike" halucinirala... da vam kazem?? ili da budem zlocesta pa sutim...? ne ne, reci cu vam... nestoo..veoma zanimljivo, smijesno i pomalo perverzno haha... Mario u crvenim boxericama i perajama i viche mi peace! naughty ...ups?! (Mario ce me ubit zbog ovog, vec ga vidim kako zeleni od bijesa!...)

hm...a druga stvar koja me zanima je... cekaj, zaboravila sam....blabla ne znam... ste si vi kad brojali koliko pramenova kose imate na glavi?? sumnjam... a ne razumijem zasto, i svi se stalno žale da im je dosadno i da nemaju šta za radit, a nitko neće sjest i prebrojat si pramenove kose na glavi... a to mora bit full zanimljivo hah, ali ja bi zaspala nakon 10-ak minuta... meni ce ih Mario prebrojat... da da naughty

o boze... ja se gubim... cao cao
(Mario, have mercy, I'm a good girl, you know that....?!)

Post je objavljen 13.01.2007. u 21:45 sati.