Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

i get up when I'm down… i can't swim but my soul won't drown… i got speed and I waLk on air…


Đou pipl :)
Dobar je dan. I danas i sutra bude. zve zamo ne žkola… eh da. Kak vidite lovi me vež nekaj… pa mi maLjo sljova krivo idu.
Ma u biti, da prođem odmah na stvar. Nemam vam kaj pisat. Mrzim dok to moram reći ali stvarno nemam o čemu pisati.. hehe.. ma kaj ćeš?
Evo msn zvoni… hehe… tilć piše lektiru pa nas ispituje… mislim da ju ja nebudem pročitala. Starac i more, napisala sam v prošlome postu. Ma ugl, vi ste rekli da je dosadna pa ga onda jebi. Nebum čitala. Ko da sam do sad kaj pročitala (mislim, lektirice)… lol… hehe… ne splati mi se. Ne splati se ni meni ni učiteljici. Ne volim ju. I to sam rekla. Ko ju uopće voli? Hah… tilća? Ma da. Ugl, ja sam joj vec pokazala (ponašanjem) da ju ne volim. Al oke… bude bolje.

I da, danas ću vam otkriti umjeće pravljenja cedevite :)
Jaj da. Ko da bum popizdila.. nemam kaj raditiiiiii… dosadno je.
Aha znam!
Dale su mi mimač i tilć ideju danas dok su doteturale do mene.
Trebam napisati pismo jedinoj osobi koju mrzim al ju mrzim onak, iz dubine svoje duše (se tak to veli?). pa ajmo…
Draga/dragi… (dajmo neko ime… ajde… pošto su mi ova dječica na msn-u dali prijedlog da se zoe Juliška.. nek se zove.. hehe…)
Dakle..
Draga juLiška!
Na početku, sam da velim da mi se ko osoba nikad nisi sviđala i zato ovo ne bude prijateljsko pismo. Naprotiv, draga juliško moja.. ja tebe mrzim. Mrzim te ko nikog. Pa naravno kad samo tebe i mrzim. Ugl, mrzim tvoje pretjerano prenemaganje. Mrzim tvoj fejk smješak koji nabaciš tek tolko da nekaj je, da nemaš onu bezveznu facu. Mrzim kad nekom okreneš leđa i pričaš o njemu sve najgore, a onda mu glumiš frenda. Draga juliško, moram ti reći da mrzim svaki tvoj pokret. Da ne mogu skužiti kaj neki ljudi vide u tebi. Kaj su oni poludjeli kaj ti se guraju v šupak? Kej oni ne znaju kakva si ti osoba? Kej oni ne znaju da si zapravo velika kurvetina i manipulatorica? Ma da… ne vide oni to.

shut up bitch!!!

Uf.. šta se ja zanjela… i na kraju, ovo nije trebala biti uvreda jurekovoj juliški.

pozdraFFF


Post je objavljen 13.01.2007. u 21:10 sati.