Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/efjusikej

Marketing

Takozvana štafeta

Dobih i ja zadatak...koji mi je strašno teško pao...hehe

Dakle:
Napišem nešto o sebi (5 stvari) i štafetu proslijedim dalje.
Što bi ja mogla reći o sebi??!
1.Ples.
Prvi sam put stala na noge 5.3.1992.godine,a prvi sam put proplesala 7.3.1992.godine.To je ekšili bilo geganje u u ritmu glazbe Klinaca s Ribnjaka,al bi se moglo protumačit kao ples.To je moja apsolutno najveća opsesija!Obožavam sve vrste...ali mi je ipak apsolutno najdraži suvremeni. Možda zbog naše Desice,ili jednostavno Konradovaca ili plesa samog po sebi ZKM je moje najdraže mjesto na svijetu (tj.u Zagrebu).I nema toga što će to ikada zamijeniti.

2.Šetnja.
Dogodi mi se da mi pukne film,pošaljem sve u pizdu strininu,uzmem psa i odem se šetat po gradu.Zadnji sam put završila na Pešćenici (pješke!).Uživam u tome.To je u principu jedini način da ne dobim živčani slom i razgledam ljepote svog rodnog grada.

3.Putovanja.
Fascinantno je to što svaka (apsolutno svaka) točka na kugli zemaljskoj je posebna po nečemu,Ili ima drugačiju kulturu ili veličinu.Sve je posebno.Moje apsolutno najdraže države koje bi htjela posjetit prije ili poslije (hm...ipak prije) su Finska,Grčka(opa!),Danska,Engleska i Amerika. Nema do njih....(LEGOLAND!!!!!!!!!)

4.Ljubav.
Mislim,budimo realni...tko ne voli ljubav.Iako mene "uhvati" pa me "trese" i po nekoliko godina (kao npr.4 i pol) i na kraju završim smrskanog srca (poprilično uvijek),ali ipak je donekle zabavno bit zaljubljen.Hm...tu ću za sad stat.=)))

5.Prijatelji
Moje dvije omiljene sekte-Konradovci i Ludare.Ludare-frendice iz osnovne.Nas je 5!Uglavnom,najbolje su na cijelom svijetu.Konradovci(ili sekta sv.Konrada).Ekipa iz ZKMa.Nas je dosta...oko 12.Mi se u principu volimo najviše na svijetu iako to pokazujemo na vrlo čudan način kao npr.vrijeđanjem...VELIKIM VRIJEĐANJEM!!!
VOLIM VAAAAAAAS!!!!!!
(Sara-i ti se ubrajaš u ovu kategoriju-naravno!)

Proslijeđujem:
Marti
Ivoni
Lenchi
Leti
Jurici

Post je objavljen 13.01.2007. u 19:24 sati.