Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

pet stvari koje drugi ne znaju o meni…

Nedavno se pojavila ova igra na blogovima, došao je “red” na mene, da dam svoj doprinos.


1. Cure i ja

Volim cure, volim ženski svijet. Bog je predivno zamislio i stvorio žene i hvala mu na tom! Više težim za ženskim društvom, nego za muškim. Žene su u mom životu odigrale puno veće uloge od muških, žene više cijenim.Ostvario sam u životu toliko prijateljstava sa curama i imam lijepa iskustva u tome.U ljubavi, gotovo uvijek je bilo kako nisam htio da bude. Izuzetno su bili rijetki trenuci, kada sam bio sretno zaljubljen. Toliko si toga želim, što se do sada nije ostvarilo. Nije bio problem u curama, barem u većini slučajeva, problem je u meni. Nije problem u mom izgledu ni materijalnom statusu ni obrazovanju, već u mojoj glavi, u mom odgoju i pogledu na svijet. Prošle godine, dogodila se prekretnica. Shvatio sam kako zapravo slabo poznam cure i kako sam toliko toga činio krivo i onda je normalno, da te cure se nisu mogle zaljubiti u mene. Morao sam to promijeniti. Jedino što mi je u početku palo na pamet je da se molim Bogu. I to je bilo ključno. Nije se odmah riješilo, nego malo po malo, shvaćao sam u čemu je problem i što trebam promijeniti u pristupu, stavu, karakteru, načinu ponašanja. Od rujna 2006. svaki dan molim deseticu krunice s nakanom : ““Bože pomozi mi da bolje razumijem žene, da budem sposoban za pravu vezu, da postanem pravi muškarac” i još to namijenim za duše u čistilištu, jer su tudja iskustva pokazala, da je tako molitva brža. Svaki dan se dogodio mali pomak na bolje. Nekim čudom u ruke su mi došle stotine tekstova o muško – ženskim odnosima, o ženama, o emocijama, privlačnosti, komunikacijskim vještinama itd. To mi je jako puno pomoglo, teoretski to dobro razumijem, ali mi treba vremena da mi sjedne na svoje mjesto i da mogu primijeniti u praksi. Osjećam se puno bolje, osjećam da sam na pravom putu i da ću uspjeti što želim. Ono što želim je biti pravi muškarac, čovjek od principa, koji ima svoje ja i čvrstu kralježnicu. Želim pravu vezu sa dobrom, pametnom i zgodnom curom. Želim obostranu pravu ljubav, jaku emotivnu povezanost, iskren odnos pun uzajamne privlačnosti. Teoretski znam kako to postići, takvih cura ima u mom okruženju, treba mi vremena i upornosti i to se može dogoditi.
Puno sam naučio teoretski i znam to objasniti, ako netko ima ljubavnih problema ili sa samim sobom, vrlo rado ću mu pomoći. Imate moj mail sa lijeve strane.

2. Izbori

U prosincu 2006. nazvala me jedna gospodja i pitala, da li želim sudjelovati na izborima. Baš sam tad bio na groblju. Mislio sam, zašto ne i pristao sam.To su bili lokalni izbori za vijeća gradskih četvrti. Nisu me izabrali, nedostajalo je još 10% glasova, ali bilo mi je ionako svejedno.

3. Wikipedia

Iz nekih razloga privlači me znanje, volim kvizove. Prošle godine, otkrio sam, da postoji wikipedia. Tko ne zna, to je enciklopedija na internetu, koju mogu popunjavati, uredjivati, koristiti svi koji to žele. Meni se svidjelo i kad mi se hoće, igram se tamo, pišem članke o temama koje volim. Ima puno grafičkih mogućnosti, mogu se stavljati slike, linkovi, tablice, grafovi. To me opušta i veseli. I pokazalo se, da nije besmisleno, jer sam ugledao tri svoja članka, objavljena u jednim novinama. Svatko tko želi, može besplatno uzeti bilo što sa wikipedije. Svaki dan osvanu oko 40 novih članaka, sada ih ima više od 26 000. Prije dvije godine bilo ih je 5 000, a wikipedija na engleskom jeziku ima više od 1 500 000 članaka.

4. Govor

Kada sam išao u peti razred osnovne, imao sam problema sa govorom i mucao sam. Nakon godine dana je nestalo, ali nekad pričam brzo i sada, kada sam jako umoran i iscrpljen. Zbog mucanja, bilo mi je jako neugodno i postao sam šutljiv i povučen. Dugo mi je trebalo da ponovno postanem otvoren i brbljav.

5. Vizualno

Jako sam vizualan tip. Volim ono što je oku lijepo. Fotografija mi je jedan od najdražih hobija. Volim filmove i crtiće, koji su vizualno lijepi. Primijetim odmah, kada se neka cura dotjera, kada ima lijep nakit, odjeću i cipele. Ne mogu si točno objasniti zašto, ali neodoljive su mi cure, koje nose tunike i tajice, što je trenutno u modi. Kada je neka cura tako obučena u mojoj blizini, ja se topim. Nažalost, neće još dugo biti u modi.

p.s. Danas je prva oblljetnica ovog bloga!


web - aplikacije

BLOG, FORUM, WIKIPEDIA, MAIL, GOOGLE

Štafetu predajem dalje vama:

zar si pozvao mene
andjel1
jean d'arc
agape
ash


Post je objavljen 13.01.2007. u 19:21 sati.