Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladydaisy

Marketing

Vjerujem li u ljubav?...

Obecavam vam da cu se opet cesce javiti, problem je sto su mi makli kompjuter iz dnevnog boravka i premjestili u hladnu sobu, pa bas nemam volje....
Neki dan sam trazila nesto po maminom radnom stolu i... nasla sam jedan sastav koji sam pisala prije skoro godinu dana....

Vjrujem li u ljubav?

Ljubav je neobicna. Ona ide cudnim putevima. Ljubav moze biti bolna, ljubav te moze ciniti sretnim. Zbog nje mozes postati bolji covjek. Ona moze biti razlog da places, da se smijes, da se ubijes ili ubijes nekoga.
Ja ne znam vjerujem li u ljubav. Prije nekoliko sati sam jos vjerovala u nju, ali sad me iznevjerila. Vjerovala sam da, ako se dvoje vole, nista ne moze unistiti njihovu ljubav. No, vidjela sam da je moguce. Kad jedan od dvoje koje se vole izgubi volju da se brine za ljubav, lako je narusiti vezu ili brak. Ljubav je cvijet koji treba njegovati!
Ipak sam uvjerena da ljubav postoji. Samo je za nju potrebna cvrsta volja da je odrzavas na zivotu. Potrebno je znati osjecati druge osjecaje, mora se upoznati poraz i bol, kako bi se sto vise cjenio onaj osjecaj topline i mira dok ljubav vlada tvojim tijelom.
Ja mislim da vjerujem u ljubav, iako je ona bol, najveci bol....

P. S.: Morate otici na Dedin blog, jer ga je promijenila...

Post je objavljen 13.01.2007. u 19:22 sati.