Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

NOVOSTI IZ ZAGREBAČKIH DRUGOLIGAŠA

1.) Danas (12.01.07.g.) odigrat će se prijateljski susret između MNK Petar i MNK Telekom u dvorani Sutinska vrela sa početkom u 20,00 sati.
2.) Doznajemo da je MNK Petar zakupio satnicu i termine (srijeda i petak 20,00-21,30 sati) u dvorani Sutinska vrela koje je prije koristio MNK PetarRKM a u drugoj polovici 2006.god. zagrebački drugoligaši za svoje prvenstvene utakmice. Navodno je ZNS tražio od ZŠS-a da prekine plaćanje te satnice u tim terminima za drugoligaše (navodno nemaju pravo jer nisu kategorizirani). Dok je ZNS tražio od ZŠS-a da plaća termine za MNK PetarRKM u godini 2006. makar taj klub nije nastupao (sezona 05//06 kao ni sada 06/07). To je sada iskoristio novi klub MNK Petar i sam zakupio (sam plaća) tu satnicu i termine. Moramo napomenuti da u MNK PetarRKM i MNK Petar je "glavna" ista osoba.
3.) MNK Zagreb-Zapad ostao je bez glavnog kotača (financijera) člana uprave gospodina Zelenike. Navodno njegov odlazak je potaknuo da i glavni igrači žele odlazak iz kluba (nisu izvršena obečanja) i zatražili su istupnice (Huskić,Dervišagić,Copak,Kranjčec i još neki). Ako se to ostvari i klub ostane bez tih igrača ne može više konkurirati za najviši plasma.
4.) MNK Petar se pojačava sa velikonogometašem iz NK Vrapča Robertom Regvartom bivšim igračem NK Zagreba. To će biti veliko pojačanje za klub a ako se ostvari želja uprave da i igrači koji žele napustiti MNK Zagreb-Zapad pređu u njihove redove onda klub sa pravom može očekivati najviši plasman (prvo mjesto).
5.) MNK Telekom kao što znamo uprava MNK Telekoma dozvolila je da dečki iz Sesveta igraju za njihov klub u ovoj natjecateljskoj sezoni i da sve oko kluba što se tiče natjecanja vodi i odlučuje (plaća) gospodin Željko Habazin. Idila je trajala do pred kraj zadnjeg kola i došlo je do nesuglasica između njega i trenera - igrača Dražena Bukovca zbog dovođenja novog igrača (Halilovića). Radi te nesuglasice zatražili su istupnicu (Bukovac,Mihoci,Broz) i žele otići iz kluba. Ako ti igrači otiđu iz kluba bit će veliki hendikep no smatramo da će se pomiriti sukobljene strane.
6.) MNK Petar doznajemo da ipak nije usvojena ostavka predsjednika kluba Ljubomira Puljića i on je nastavio obavljati svoju dužnost prvog čovjeka kluba uz tajnika Romea Čižmešije i dopredsjednika Nenada Koljaje.




Post je objavljen 12.01.2007. u 11:59 sati.