Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

NEODIGRANE UTAKMICE DOVODE U PITANJE REGULARNOST 2. HMNL-SJEVER

Još nisu odigrane dvije utakmice i nezna se kada će biti. Svi od sudionika kažu da nisu krivi zato što te utakmice nisu odigrane, uvijek je kriv onaj drugi ili netko ali se nezna tko. Tako govore klubovi i povjerenici, ali znamo da su krivci medju njima i znamo da je regularnost prvenstva upitna jer neki igrači su otišli ili došli u klub (prelazni rok ) a i neki su bili povredjeni kao i zauzeti (turniri ). Zna se da odgodjena utakmica mora se odigrati prije sljedečeg kola (radi novih igrača,kažnjenih itd. ).
1.) Utakmica Zagreb92-Automobil Lončar Legea trebala se igrati u 2.kolu (13.10.06.) i stvarno bilo je vremena dosta, i mislimo da se nikakva isprika od bilo koga nemože uvažiti . Samo moramo vidjeti dali će odlučivati o prvaku ili ispadanju. Sječamo se da i prošle sezone ti klubovi su svoj susret imali u nekakvoj "čudnoj igri".
2.) Utakmica Renault Auto Krešo-Telekom, trebala se isto igrati u 2. kolu (13. 10. 06. ) i isto je bilo dovoljno vremena za odigravanje. No sada je ovaj susret važan jer se radi o važnom prvom mjestu.

Mislimo da je POVJERENIK NATJECANJA trebao biti "tvrdji" a ne popustljiv što su pojedini klubovi iskoristili i zato s pravom negoduju drugi klubovi koji se osjećaju oštečeni i izigrani jer da je odigrano na vrijeme nebi se moglo sumljati u "nećasne igre".

Predlažemo da klubovi odigraju s onim igračima koji su imali pravo igrati u 2.kolu (13. 10. 06. ) ali i
nakon toga će ostati sumlje u regularnost.

Post je objavljen 12.01.2007. u 20:39 sati.