Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Striptiz licemjera

Image Hosted by ImageShack.us

A licemjera u ovoj Maloj Našoj, a licemjera u trpćkmtr! Čovjeka prije koju godinu zaskočilo striptizetom, prid facom mu mahalo guzičicon, lipo njoj, lipo njemu bilo, dabogda i nama tako, a sad svi moralisti, svi - veliki katolici!
Da triba dat otkaz, da ovo-da ono, da di mu je moral, da kako ga nije sram - a svaki u zapećku drži ljubavnicu-dvi. Ali brate šta me Banditić iznevjeri! Od njega bi prvog čovik očekivao praštanje, ali vidi ti moraliste, vidi ti pravednika kako se uzdreča, sve mu oreol nad glavon svitli! Došlo mi ga pitat: A Milane srca ti, oli je čovik tu striptizetu, da prostiš – oborija, pa pobiga s mista nesreće u alkoholiziranom stanju?
A to, jeli Šostar nju ili nije oborija – kad ovako pogledaš – šta se to uopće koga tiče? Da je bila koja umitnica skidanja i više, ma na kraju krajeva ljudi, budimo otvorena uma – da je bija i striper, šta se to koga tiče i kakve veze to ima s ičim?
Jeli čovik ikoga s tom striptizetom doveja u opasnost (osim sama sebe, jer kad ga se dohvati plaha mu ženica… gulp, jadna mu majka)? I s otim aj rest maj kejs.

A Bush Amerima osobno objavija izlaznu strategiju iz Iraka. Neko je taj nevjerojatno genijalni plan osmislija i napisa, a on ga je naciji pročita. Je-je, potrudija se – ne možete reći da nije. Nije ćak ni slovka.
A u čemu se nevjerojatna genijalnost tog nevjerojatno genijalnog plana oćituje, pitate se vi sad? Sad narode slušaj pažljivo da ti ne bi štokod promaklo, opako intelektualno je to štivo… dakle, Ameri će iz Iraka izić tako da… pazi sad, jel´paziš… dakle, Ameri će iz Iraka izić tako - da pošalju još 20 000 Amera koji će u Irak uć. Nevjerojatno, i naravno - genijalno, jelda!

A u Rvackoj Maloj Našoj – nema droge. Je-je, nema toga ode, ni čut´, božesaćuvaj, ko je za to u nas uopće čuja. Nema ote šporkice u nas, to ima u Crnoj Gori ili štatijaznan Makedoniji, ali u nas – jok! Nema u nas ni drogaša ni švercera drogon. Ma kakvi. U nas se ne mere desit da neko šverca auton, vlakon ili božesaćuvaj – brodon. Nemere rvacki brod švercat rvacku drogu kad Rvacka otoga nema. Ko je za to uopće čuja? Da rvacki brod šverca. Ma jok. Nema toga u nas. Nema toga nigdi u nas, ni gori ni doli, ni livo ni desno, pa štajaznan, ćak ni recimo u – Lošinju. Nema, nema. Garant nema. Eno pitajte Korčulane. Aj živili!
a ovdje o satovima i zašto naš Premijer trenutno strašno pati

Post je objavljen 12.01.2007. u 19:55 sati.