Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okosjenkiiregocu

Marketing

povratak...

Evo nas kući. Vrijeme je prošlo bezobrazno brzo, nismo se ni okrenule, a nakon ponedjeljka je već svanulo jutro petka i dan našeg odlaska.
Bilo je suuuper, opuštajuće, odmarajuće, bezbrižno, obogaćeno prekrasnim vremenom i još ljepšim krajolikom, blagoslovljeno predragim ljudima. Moja mila, osjetljiva sestra dočekala nas je i otpratila u suzama. Poznata u našoj obitelji kao predsjednica Žrtvoslovnog društva nekoliko naših obitelji udruženih brakovima na sve strane, ne ustručava se proliti suze iz sreće i tuge, ali nimalo sebično jer to isto radi i za bliske ili nepoznate. Takva biljka. Nježna i dobra. Srca velikog čini moj boravak kod nje "udomaćenim". Uživam tamo, u ne-znam-koliko kvadrata moga utočišta još od početka bračne krize. To je mjesto na kojem zaboravim sve što me tišti, zapravo, ako i ne, dijeleći verbalno muku sa milom mi sekom, svaki teret postaje lakši. Zatim malo dijeli ona svoju sa mnom i tako taj dom postaje mjesto uzajamne utjehe. Svima priželjkujem jednu takvu osobu.

Image Hosted by ImageShack.us

Večeras je susret blogera u Kaštel K. Baš mi je žao što ne mogu biti tamo. Eto što ti je život na otoku i nemotoriziranost... Nadam se kako drugi put neće biti prepreke...
Isto tako se nadam kako će netko od onih koji idu podijeliti s nama svoj doživljaj.
Šmrc...

Post je objavljen 12.01.2007. u 18:07 sati.