Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/victoriabeckhamfan

Marketing

Beckhamovi sele u Los Angeles

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Sve dvojbe oko nastavka karijere bivšeg kapetana engleske reprezentacije su razriješene. Na kraju sezone David Beckham će napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u redovima američkog prvoligaša Los Angeles Galaxyja. Iako mu je Real Madrid ponudio produženje ugovora, Beckham je odbio ostati u realskoj momčadi jer mu novi ugovor ne bi osiguravao i mjesto među prvom jedanaestoricom. "Nakon što sam razgovarao sa svojom obitelji, te savjetnicima odlučio sam se za odlazak u Sjedinjene Države", rekao je engleski nogometaš.

Beckham je sa čelnicima Galaxya dogovorio suradnju na pet godina i to je dvostruko duži ugovor od onog kojeg mu je ponudio Real. U Los Angelesu će zaraditi čak 250 milijuna dolara, što je jedan od najvećih ugovora u povijesti sporta. Nakon što se dogovor između bivšeg igrača Manchestera i čelnika američkog kluba probio do medija, Becks se zahvalio navijačima Kraljevskog kluba na podršci koju je imao tijekom boravka u Realu.

Nije se zahvalio treneru jer je očito da su iskrice između njega i Fabija Capella bile prevelika prepreka za ostanak na Santiago Bernabeuu. "Uživao sam u Madridu i u ovaj grad uvijek ću se rado vraćati. Navijači su me odlučno prihvatili i zbog toga sam im neizmjerno zahvalan", dodao je Becks.

Supruga engleskog nogometaša, Victoria Beckham, vrlo je uspješna u svijetu mode, a u Los Angelesu će proraditi i na svojoj glumačkoj karijeri.


Post je objavljen 12.01.2007. u 15:10 sati.