Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

blogersko okupljanje u nizozemskoj

Dragi blogeri,

Pod utjecajem svakovrsnih blogerskih okupljanja o kojima citam na vasim blogovima, palo mi je napamet pokusati organizirati nesto slicno u Nizozemskoj. Ja sam inace uvijek puna nekih ideja i planova, koji nazalost cesto puta ne uspiju. Uz vasu pomoc nadam se da ce se moj najnoviji plan ipak realizirati. Htjela sam vas pitati poznajete li mozda nekog blogera koji zivi u Nizozemskoj? Ili mozda sami zivite u Niskozemskoj? Ako je odgovor na jedno od ovih pitanja 'da' i ako vam se povremeno druzenje s domacim ljudima u ovoj kisovitoj ravnici cini zanimljivim, javite mi se na blogu ili mi posaljite mail.

Vec sam vise-manje u kontaktu s tri niskozemska blogera koji su se svi vise-manje slozili da je ova moja ideja vrijedna paznje:

- Made in Holland
- Mish Misho
- Lela

Ukoliko vas ima jos, javite se!

Vec sam pisala o Hrvatima u Nizozemskoj (pogledaj Hrvati u dijaspori) pa necu sad ponovo o tome. Usprkos mojim ponekad negativnim iskustvima i misljenjima o Hrvatima u ovim krajevima, ipak mi ne bi bilo mrsko naci par zanimljivih ljudi iz bivse Juge za povremeno druzenje.

Unaprijed hvala na vasoj pomoci i javljat cu vam kako stvari stoje!

Post je objavljen 12.01.2007. u 14:53 sati.