Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

5 STVARI O MENI

Iskreno, nisam mislila da će mene dostici štafeta jer pišem blog vrlo krato vrijeme al evo jedna draga blogerica laura predala je štafetu i u moje ruke. Pa da vidimo, što je to što nisam rekla mnogima a ipak je dio mene.

1. Oprostila sam preljub (možda jednom i ispričam zašto i kako:)

2. Nisam se nikad napila a za to je kriva moja majka jer mi je ko maloj tupila kako žene ne piju i ne ponašaju se kao muškarci, da su bolje od njih. To mi i danas odzvanja u glavi kad vidim alkohol.

3. Ne volim izlaziti u kafiće. To radim samo subotom dok idem van a i to je u zadnje vrijeme sve rijeđe. Izlazim sa sestrom i prijateljicom (sestru obožavam, mlađa je od mene 4. godine i najbolja mi je prijateljica. Jedino ona zna sve moje tajne). Nisam društven tip, ne mogu pricati gluposti satima s nekim koga jedva poznajem. Najljepše mi je doma gledat neki dobar film i jesti čips :).

4. Kad sam imala 16. godina lagala sam prijateljici da sam se na moru poljubila sa jednim dečkom. Išla mi je na živce sa svojim pričama o ljubljenju i kak se ljubi. Ni dan danas joj nisam priznala da sam lagala.

5. Prvog dečka imala sam sa 17. godina i nisam se sa njim nikako mogla poljubiti zato što mi se nisu sviđali njegovi zubi. Nisu bili pokvareni već nekako čudno uvučeni i mali. Jednostavno si nisam mogla zamislit da moj jezik uđe u njegovu usnu šupljinu. Fuj. Bila sam s njim jer je bio velika faca u školi i zamislite u koga se valika faca zagledala...u mene...nisam mogla vjerovati :) Bili smo zajedno 18 dana..hehhehe...i nijednom se nismo poljubili. Kasnije je mojoj prijateljici rekao da sam jako lijepa ali previše sramežljiva...hahhahahah....


Imala bih ja još toga za napisat ali to nekom drugom prilikom :)

Predajem štafetu dalje (ajme pa sad gledam po blogovima i već svi koje čitam imaju predanu štafetu...ovo je postala epidemija :)) : kucanica u japanu i njujorčanka

Lijep pozdrav svima wave



Post je objavljen 12.01.2007. u 12:07 sati.