Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Župan Šimić po Pitomači hvata uništavače predizbornih plakata. U nedjelu uhvaćena Ivana Novogradec, kćer komunalnog redara!

Zvonimir Šimić, aktualni župan Virovitičko-podravske županije, ujedno i predsjednik županijskog HSP-a, jučer je nakon povratka s predizbornog skupa u Pitomači (oko 22h) uhvatio Ivanu Novogradec (22) kako se s društvom zabavlja po ulicama Pitomače trgajući predizborne plakate Hrvatske stranke prava i Hrvatske demokratske zajednice, te na isto mjesto lijepi plakate Hrvatske seljačke stranke.

pitomača


Fotografija:ViroviticaOnline
Zvonimir Šimić je rekao:
- Ovakav nizak nivo demokracije u Virovitici je vladao prije deset godina. Ako ovakve stvari radi kćer Vladimira Novogradeca koji je zaposlen u pitomačkom komunalnom poduzeću na mjestu komunalnog redara, s opravdanjem se pitam, kako taj čovjek može obavljati komunalne djelatnosti u općini Pitomača, ako istovremeno svoju djecu na ovaj način potiče ili ući kako treba održavati red.
Šimić je ovaj čin prijavio nadležnim organima, policiji, koja je jučer izašla na mjesto događaja. Tužbu neće podići ali želi ovim činom pokazati na vrlo nizak nivo demokracije u Pitomači.
ViroviticaOnline
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SKRIVENA KAMERA
U središtu Pitomače HSS-ovi volonteri zatečeni u skidanju HSP-ovih poruka
Autor:
Dragutin Šantoši

pitomača


Kad je u srijedu oko 22 sata prolazio pješice središnjim trgom u Pitomači, Zvonimir Šimić, župan Virovitičko-podravske županije i predsjednik županijske organizacije HSP-a, zatekao je mladića i djevojku kako skidaju predizborne HSP-ove plakate i na njih lijepe predizborne plakate HSS-a. Kako je virovitičkom županu tehnika jača strana, mobitelom je odmah snimio nesvakidašnje izgrednike, koji su priznali djelo, a potom je slučaj kršenja zakonskih propisa prijavio i pitomačkoj policiji. Kidanje plakata konkurentskih stranaka događalo se prije desetak godina u Virovitici i smatrao sam da je takav oblik demokracije iza nas. Nažalost snimio sam kako HSS-ovi volonteri uništavaju promidžbene materijale HSP-a i HDZ-a, a da stvar bude gora, to radi kći zaposlenika u komunalnom poduzeću u Općini Pitomača. Smatram da sve političke stranke trebaju promijeniti takav oblik predizborne kampanje i od općine Pitomača praviti slučaj, jer ona to nije. Pitomača je puno "pitomija", a to što se događa prije svega je rezultat borbe jedne stranke koja silazi s vlasti i druge koja želi preuzeti vlast kaže župan Zvonimir Šimić. Dodaje da protiv izgrednika neće podnijeti prekršajnu prijavu, jer su shvatili pogrešku te na mjesto pokidanih ponovo nalijepili plakate HSP-a.
Večernji list


Post je objavljen 12.01.2007. u 10:52 sati.